Manglende kreativitet og ujevne prestasjoner

Her er vår spillerbørs etter kampen mot Augsburg.

Mignolet 6

Avgjørende redning på slutten av første omgang på skudd fra Esswein, men like etter får publikum igjen hjerte i halsen når ballen glir ut av hendene hans på bakken. Får heldigvis kontroll. Rolig dag på jobb for Mignolet ellers, som ikke ble satt på de store prøvene.

Clyne 6

Lite involvert i førsteomgang men kom bedre med spesielt offensivt utover i kampen. Har noen gode stikkere. Defensivt er han i mer trøbbel. Skaper et farlig frispark, og går sjelden vinnende ut av hodedueller. 

Toure 7 LB

Sikker i klareringer og kliner til. Rydder ofte opp og nøler aldri. Er litt på sykkeltur i duellen mot Esswein på tampen av første omgang, men gjør ellers en solid kamp i Liverpools forsvar. Er nær å få hode på ballen også etter frispark fra Moreno i andre delen av banen. 

Sakho 6

Mens Toure er besluttsom, virker Sakho langt mer usikker på om han skal bryte eller rygge i endel situasjoner og kommer derfor også ofte litt seint opp i hodeduellene og for seint inn i taklingene. Svake avleveringer skjemmer også Sakhos spill, men enkelte ganger kompromissløs i taklingen.

Moreno 5

Roter bort ballen i det ene øyeblikket, retter opp sin egen feil med å løpe opp ballen i det neste. Er litt for ofte feilvendt eller får ballen bak seg, men får god hjelp av farten sin både framover og bakover. Håpløs klarering på innlegg som holder på å skape problemer for Mignolet. Hadde et meget god skuddforsøk tjue minutter før slutt. Men alt i alt er det litt for ujevn og rufsete, og tar litt stor sjanser defensivt.  

Henderson 5

Slipper seg ofte lang ned for å være støtte for den bakre fireren i oppbyggingen, men også han blir slående for mye på tvers i forsvarsrekka istedenfor å finne de forløsende pasningene framover. Kommer til et par avslutninger, men med kinaputt istedenfor krutt i støvlene. 

Can 5

Tøff og oppofrende i duellene, og spiller med stor aggressivitet. Men pasningene sitter ikke som de skal, og ble altfor nonsjalant i en situasjon der hjemmelaget kapret ballen og fikk en stor mulighet mot slutten av første omgang. Litt for anonym i dag i likhet med flere på midtbanen. 

Milner 6

Veldig varierende kamp for Milner. Svak i førsteomgang, men langt mer involvert etter pausen. Viljen er det aldri noe å si på, pasningene derimot blir ofte upresise - spesielt i pressede situasjoner. Han veier opp for det med å ha enkelte avgjørende innlegg som fort kunne resultert i mål. Spiller fri både Sturridge og Origi foran kassa. Svak defensivt i denne kampen, og glipper blant annet på markeringen et par ganger. 

Coutinho 7

Liverpool er på sitt beste når Coutinho får ballen i beina. Da skjer det plutselig ting: et veggspill, en fin stikker, eller at han utfordrer på egenhånd og skaper rom. Ekstremt god på små flater, og nydelige stikkere blant annet til Sturridge ved et par anledninger. Dessverre får han ballen litt for sjelden. Og bare en gang kommer han i skuddposisjonen han så ofte har avgjort fra. Men viser ofte fram egenskapene Liverpool har savnet i litt for mange uker. 

Firmino 6

Flink til å gjøre seg spillbar. Kommer seg til noen halvfarlige sjanser, men skuddfoten var for slapp i dag. Også noen fine kombinasjoner med Coutinho og Sturridge, og hele tiden på jakt etter å skape rom for seg selv og andre. 

Sturridge 6

Er ofte på rett sted, og man har en følelse av at man alltid bare er en pasning til Sturridge unna å score når han er på banen. Men virket i dag litt tregere på avtrekkeren enn han er når han er i storform. Litt passiv enkelte ganger, noe som helt sikkert skyldes mangel på kamptrening. Kunne scoret på Milners pasning inn foran mål. 

Origi

En farlig sjanse på innlegg fra Milner etter at han kom inn for Sturridge etter 67 minutter, men fikk ikke helt kontroll på ballen. Spilte for kort til å få karakter.

Ibe

Spilte ti minutter for Milner uten å markere seg nevneverdig. Kom til et skuddforsøk etter å ha fintet seg fri, driblet seg deretter bort. Spilte for kort til å få karakter.