Mener Benteke blir for endimensjonal

- Jeg synes han er en veldig god spiller, men jeg synes ikke han er det i dette Liverpool-laget, sier Michael Owen om Christian Benteke.

– Jeg satte spørsmålstegn ved det fra starten av, og jeg setter fortsatt spørsmålstegn ved det. Jeg synes han er en veldig god spiller, men jeg synes ikke han er det i dette Liverpool-laget, sier Michael Owen om det han har sett av Christian Benteke etter overgangen fra Aston Villa.

Owen, som nå jobber som fotballekspert i BT Sport, mener Benteke må tilpasse seg Liverpool og ikke omvendt.

– Liverpool kan endrer måten å spille på, men da må du spørre deg selv om han er god nok til at laget skal endre hele deres spillestil? Svaret er sannsynligvis nei. Du må være Suarez for at man skal bygge et lag rundt deg, sier Owen til Liverpool Echo.

– Akkurat nå handler det om at Benteke må forbedre spillet sitt totalt sett, heller enn at Liverpool skal endre måten de spiller på for å passe ham.

Er ikke Liverpool-måten

– Jeg liker virkelig Benteke som spiller, men jeg synes ikke han komplimenterer laget.

– For å være en Liverpool-spiss må man ha en bra touch, man må være i stand til å møte korte baller, og løpe på lange, og jeg synes Benteke stoler for mye på høye innlegg. Det er ikke Liverpool-måten, og det er ikke fotball på høyeste nivå.

Benteke har siden han kom for 32,5 millioner pund i sommer spilt 15 kamper fra start og kommet inn 7 ganger for Liverpool. Han har scoret 7 ganger. 

– Jeg synes han er litt for endimensjonal for tiden. Liverpool prøver å spille på hans styrker, men de spiller ikke på laget styrker.

– Hvis du ser på de beste kampene under Klopp, så er det uten ham i laget, sier Owen. 

LES OGSÅ: Enda en måned på sidelinjen for Origi