Midtbaneproblemer mot Stoke

Jürgen Klopp får noen utfordringer når han skal sette opp laget mot Stoke.

Emre Can er suspendert mot både Stoke og Bournemouth, etter å ha fått sitt tiende gule kort for sesongen i en duell med Dele Alli mot Tottenham.

Det skaper ytterligere problemer for Klopp at også Jordan Henderson pådro seg en skade i kneet mot Borussia Dortmund torsdag kveld.

Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, men Henderson forlot stadion på krykker og det fryktes at han kan være ferdig for sesongen.

Allen fra start?

Dermed er det sannsynlig at Klopp vil finne en plass til Joe Allen i startoppstillingen mot Stoke. Det vil i så fall være Allens fjerde kamp fra start i Premier League denne sesongen. 

Hvilke andre han vil komme til å bruke på midtbanen er mer åpent. James Milner spilte som en av de tre sentralt i går, og Kevin Stewart kan være en annen mulighet Klopp vurderer.

Stewart var tilbake i trening med laget 17. mars, før returoppgjøret mot Man Utd og ble nylig også belønnet med ny langtidskontrakt.

Lucas Leiva skal også nærmer seg å bli klar for spill igjen etter sin lårskade.

– Lucas er tilbake i trening, etter å ha vært ute lenge. Han må bli igjen og fortsette å trene, sa Klopp tidligere i uka.

Lucas ble igjen på Melwood, da de andre dro til Tyskland. Han har vært ute av spill siden cupfinalen mot Manchester City. 

Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse foran kampen mot Stoke på lørdag klokka 14, og kanskje får man noen klarere signaler om hvem som er tilgjengelige da.  

Klopp har gjiort det klart at Daniel Sturridge nok vil starte på topp mot Stoke.  

LES OGSÅ: Sesongen kan være over for kapteinen