Mignolet har signert

Liverpool FC bekrefter at Simon Mignolet har skrevet under på en ny avtale.

Simon Mignolet har nå skrevet under på en kontraktforlengelse, som ifølge rapporter vil gjøre at han er bundet til klubben ut 2020/21-sesongen. 

 

27-åringen har spilt 122 ganger for Liverpool siden overgangen fra Sunderland i juni 2013. Belgias andrekeeper har bare mistet tre Premier League-kamper siden de helrøde fra Anfield kjøpte ham for £9 millioner.

 

– Jeg er veldig glad for at jeg kan bli på Anfield, og være en del av Liverpools fremtid. Jeg er glad for å kunne binde meg til LFC.  Jeg vet at en ny kontrakt vil gi nytt ansvar. Jeg blir eldre, og går inn i årene som folk mener er en keeper sine beste år, sier han i et intervju med Liverpoolfc.com.

 

– Med en ny langtidskontrakt får du mer ansvar, og jeg ønsker den rollen, for jeg er en type som ønsker å være en leder. Jeg ønsker å snakke i garderoben, og hjelpe laget. Jeg vil jobbe hardt sammen med keepertreneren og støtteapparatet her. De støtter meg, og har gitt meg selvtillit med en ny kontrakt. Jeg ønsker å takke dem for det, men du kan egentlig ikke gjøre det med ord. Du må gjøre det med spill på banen, og det er det jeg ønsker å vise.