Mignolet måtte til dopingtest

Keeperen fikk ikke med seg hva som ble sagt i garderoben etter finaletapet.

En knust Simon Mignolet måtte rett fra straffekonkurransen til dopingtest etter gårsdagens finalenederlag for Manchester City.

– Jeg aner ikke hvordan stemningen var i garderoben etter kampen, for jeg var ikke der, forteller Mignolet til Liverpool Echo.

– Jeg fikk ikke med meg det som ble sagt etter kampen, for jeg måtte møte til dopingtest, forklarer sisteskansen.

Keeperen innrømmer imidlertid at han selv tok nederlaget svært tungt.

– Det var vanskelig å takle tapet. Hver gang du spiller en finale, er det bare en ting som teller, og det er å vinne den. Vi tapte, og skuffelsen er enorm.

– Etter at du har tapt en finale, er du så skuffet at du egentlig ikke ønsker å snakke om det. Vi får analysere dette bedre senere.

Mignolet var etter flere av straffesparkene til Manchester City-spillerne, men de var for godt plasserte til at han klarte å stoppe dem.

– Når det er straffespark-konkurranse er det 50-50. City har gode spillere, så det ville bli vanskelig. Når du spiller en finale, da ønsker du å vinne. Om du taper etter 90 minutter, ekstraomganger eller på straffespark-konkurranse spiller egentlig ingen rolle. Det er uansett vanskelig å takle.

– Jeg får ikke ut av tankene at vi har tapt en finale. Men vi må ta oss selv i nakken så raskt som mulig, for vi har en ny kamp mot Manchester City i ligaen på onsdag.

– Det blir ikke lett etter en finale, men vi må sørge for å prestere godt, og sørge for at vi holder koken i Premier League og Europa League. Vi må gjøre dette sammen. Vi må reise oss igjen, og vi får i alle fall en ny sjanse til å spille igjen snart.

LES OGSÅ: "En vanskelig kamp å bli klok på"