Mignolet vil la sinnet gå ut over Stoke

Om han får spille på Britannia Stadium i morgen.

Den belgiske keeperen er slett ikke fornøyd etter 2-0 tapet for West Ham, og satser på at laget slår tilbake i morgen, når ligacupens første semifinale spilles i Stoke.

Liverpool Echo skriver imidlertid at det ikke er klart om Jürgen Klopp kommer til å benytte Mignolet eller Adam Bogdan i morgendagens kamp. Bogdan har voktet buret i ligacupen så langt denne sesongen.

– Tapet for West Ham var frustrerende, og vi er ikke fornøyde med hvordan vi håndterte dem. Vi visste allerede før kampen at de kom til å satse på innlegg inn i feltet. Det er noe vi må ta med oss til de kommende kampene. Vi må være sterkere, og sørge for at vi jobber med dette, sier Mignolet til Echo.

– Vi startet ikke kampen slik vi ønsket. Når du blir liggende under mot et lag som West Ham, blir det vanskelig. Vi er ikke fornøyd med dette. Det er noe vi må lære av.

– Nå får vi en ny kamp kjapt, semifinalen. Forhåpentligvis kan vi rette på ting der, for det er veldig viktig. Forhåpentligvis klarer vi å gjøre det bra mot Stoke. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste i neste kamp, og nå er det Stoke som står for tur, og vi fokuserer på det.

LES OGSÅ: Har vunnet 11 av 15 semifinaler