Milner har fått ferten av finalen

Liverpool er klare for kvartfinalen i Europa League, og James Milner sikter seg nå inn mot finalen i Basel i mai.

Milner ivrer etter å spille seg frem til en ny finale, slik at Liverpool-spillerne kan rette opp inntrykket etter finalenederlaget for Manchester City i ligacupen.

– Vi har finalen i sikte nå. Vi må stå på videre. Vi får bare se hvem vi får i trekningen, uttaler Liverpools visekaptein til klubbens offisielle nettside.

– Det er mange gode lag igjen i turneringen. Du kommer ikke så langt som dette i turneringen uten å være et topplag. Det ville ha vært hyggelig å nådd en finale til, fortsetter han.

– Alle spillerne på laget ønsker å vinne trofeer. Det er hva man er vant med i denne klubben. Vi må komme i posisjon til å gjøre det.

– Forhåpentligvis kan vi prestere enda bedre nå fremover, og fortsette å produsere gode resultater. Kommer vi til semifinalen, nærmer vi oss med stormskritt.

Spilte bedre i den første kampen

Milner synes at Liverpool spilte bedre i den første kampen mot Manchester United, men var selvsagt strålende fornøyd med 1-1 på Old Trafford i går kveld.

– Vi spilte bedre i den første kampen, men det handlet om å kontrollere oppgjøret. De scoret først, og hadde trolig kontroll. Vi klarte egentlig ikke å komme inn i kampen. Men så fikk vi litt magi fra Phil, og rett før pause var et godt tidspunkt å score på. Vi visste vi måtte beholde roen, selv etter at de fikk det første målet. Vi visste at en scoring ville gjøre det vanskelig for dem.

– Scoringen like før pausen tok piffen ut av deres supportere. Vi spilte litt bedre i andre omgang. Begge lag hadde sjanser, men vi kunne trolig ha vunnet kampen. Keeperen deres gjorde nok en god kamp, og gjorde et par meget gode redninger, spesielt på en lav avslutning fra Phil i første omgang.

– Hovedsaken var at vi gjorde jobben vår. Vi er skuffet over at vi ikke vant kampen, men jeg syntes det var en profesjonell opptreden, hvor vi gjorde nok til å gå videre.

Coutinho imponerte

Philippe Coutinho ble på mange måter tungen på vektskålen i denne kampen, og ble av liverpool.no kåret til banens beste spiller.

– Han er en topp spiller, det vet vi. Han er fortsatt ung, og vil bare bli bedre og bedre. Det er godt å vite. Han er en fin fyr, med gode holdninger, som vil fortsette å utvikle seg.

– Han kan gjøre ting som han gjorde i denne kampen, når du trenger det som mest. Store spillere gjør slikt når du virkelig trenger det. Vi hadde misbrukt flere sjanser, og så dukker han opp på denne magiske måten.

LES OGSÅ: Kvartfinale-trekning fredag