Milner vil ikke avskrive topp fire

James Milner mener spillet mot Manchester City nå har satt standarden og at det gjelder å finne stabiliteten i en sesong hvor det fortsatt er mye å spille for.

- Hvis vi kan fortsette å spille slik ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan klare det, svarte James Milner til Daily Telegraph på spørsmål om Liverpool kan komme tilbake i kampen om topp fire i Premier League. Etter 3-0 mot Manchester City er det seks poeng opp til det som gir kvalifisering til Champions League.

- Vi var skuffet forleden dag (på Wembley) og det var en misbrukt sjanse, men forhåpentligvis vil det spore til ekstra innsats. Vi var nærme og alt vi ønsker er å vinne noe sølvtøy, men det er viktig å avslutte sesongen sterkt og ta det momentet med videre inn i neste sesong.

- Vi har vært opp og ned og det som er skuffende er at vi ikke har spilt nok kamper som dette, fortsetter Milner etter seieren på Anfield hvor han selv scoret et mål og hadde en målgivende.

- Vi har hatt skader, som ikke er ment som en unnskyldning men heller et forsøk på å finne hvorfor det har gått slik. Vi har en god spillertropp og mye kvalitet, og jeg tror det er hva som gjør folk frustrerte siden vi har vist hvilket nivå vi er i stand til å nå.

- Han er energisk, han får sine synspunkter fram, han vet hva han ønsker. Han er forskjellig fra de andre managerne jeg har arbeidet under og dem er det mange av, sier James om Jürgen Klopp.

- Det er bra. Den intensiteten han bringer med seg er hvordan han ønsker vi skal spille fotball. Han har kommet inn og forandret stilen og det vil ta tid å gjennomføre det, men igjen er det snakk om stabilitet.

- Det forteller mye om troppen og mentaliteten når vi kan komme tilbake fra skuffelsen på søndag og spille og prestere slik mot det samme laget.