Neppe ekstra billetter til Liverpool-fans

Sevilla selger trolig ut hele sin kvote.

Liverpool Echo ga røde supportere håp om at Liverpool kunne bli tildelt noen ekstra billetter til Europa League-finalen i Basel, da det ble hevdet at Sevilla trolig ikke ville selge ut hele sin kvote.

LES OGSÅ: Under 5000 finalebilletter på "åpent" salg

Den spanske avisen AS rapporterer imidlertid i dag at Sevilla forventer å selge alle billettene som klubben er blitt tildelt, noe som i så fall betyr at Liverpool ikke vil få noen ekstra billetter til finalen, og må nøye seg med de 10 236 billettene som LFC allerede er blitt tildelt.



AS skriver også at det er mange Sevilla-supportere som i disse dager ordner seg pass, fordi Sveits har planer om å innføre krav om pass for å komme over grensen selv fra EU-land i forbindelse med finalen. Normalt ville det ha holdt med et ID-kort. Sveits skal ha ønske om å øke sikkerheten rundt finalen, og passkravet er et av tiltakene i så måte.

Spanske myndigheter skal ha fått så mange søknader om nødpass at de forsøker å forhandle frem et unntak for spanske fans, og spesielt gjelder dette de som reiser på offisielle turer arrangert av klubben Sevilla.

LES OGSÅ: – Valget av finalearena er latterlig og farlig