Ni comebacks under Klopp

Liverpool har vært gode på å snu kampen under Jürgen Klopps ledelse.

Søndagens seier mot Crystal Palace var den femte gangen under Klopp at Liverpool har ligget under, for så å vinne, skriver Liverpool Echo.

Her er opphentingene under Klopp:

Hjemme mot Bordeaux tok franskmennene ledelsen, men Liverpool vant 2-1.

Borte mot Chelsea tok hjemmelaget ledelsen allerede etter 4 minutter. Likevel vant Liverpool 1-3.

Borte mot Norwich lå Liverpool under med 3-1 etter 54 minutter, og likevel ble det 4-5 til slutt.

Også mot Southampton borte i ligacupen havnet Liverpool under allerede etter ett minutts spill, men vant til slutt 1-6.

Også var det Crystal Palace-kampen da. Der Liverpool lå under 1-0, fikk en mann utvist og likevel reddet inn 2-1-seieren.

Mot Arsenal ble det ikke seier, men uavgjort ble reddet i sluttminuttene da Joe Allen scoret 3-3-målet og mot West Bromwich da Origi utlignet til 2-2.

Også mot Rubin Kazan lå Liverpool under på hjemmebane, men reddet inn 1-1 da Can utlignet før pause. I den første kampen mot Exeter lå også Liverpool under 2-1, før Brad Smith scoret etter 73 minutter og sikret omkamp.