Den unge midtbanetrioen Stewart, Brannagan og Teixeira imponerte mot West Ham. Her er vår spillervurdering:

Mignolet 5
Hadde ikke mye å henge fingrene i, men sliter som vanlig når han får tilbakespill i beina og har et horribelt forsøk på utboksing i sluttminuttene som fort kunne ha blitt skjebnesvangert.

Clyne 6
Ikke helt venn med ballen i dag, og er upresis i avleveringene. Har relativt god kontroll defensivt, og forsøker seg også med offensive bidrag. Blant annet et brukbart skudd i andre omgang.

Lovren 7
Feilberegner et innlegg i første omgang, og er alt for sen i et taklingsforsøk på Moses mot slutten av kampen. Sett bort fra dette leverte han stødig stopperspill.

Caulker 7
Dårlig adresse på noen fremspill, og var også heldig som ikke fikk straffe mot seg på en hands i feltet. Men som kollega Lovren er han sterk i lufta, ruvende i forsvarsrekka og leverer en mer en godkjent kamp.

Smith 6
Åpnet kampen med et meget godt innlegg, men varierte mye i prestasjonene i løpet av de 90 minuttene. Spilte fint fri Teixeira i andre omgang. Litt uvøren i markeringsspillet på sin side.

Allen 7
Liverpools kaptein for kvelden gikk foran med en herlig innsats. Burde ha fått skuddet etter en times spill på mål, da han ble nydelig servert av Clyne. Var også nær ved å få hull på byllen på en retur etter et Benteke-skudd på tampen av kampen.

Brannagan 7
Imponerte med ro, overblikk og en herlig skuddfot. Hans skudd etter 35 minutter hadde fortjent en bedre skjebne. Et meget lovende talent.

Stewart 8
Det er noe som minner om Dietmar Hamann med måten Kevin Stewart spiller fotball på. Er årvåken, finner alltid rom, takler kontant og slår gode pasninger. Tar også sugende returløp.

Ibe 4
Var upresis i det meste han foretok seg i denne kampen, både pasninger, innlegg og mottak. Hadde et par gode kombinasjoner med Teixeira, men det ble ikke noe sluttprodukt av det. Byttet med Ojo kunne godt ha kommet tidligere.

Teixeira 7
Har en herlig teknikk, finner gode posisjoner og kommer også til avslutninger. Har tre gode skudd i løpet av kampen, og bør få fornyet tillit i omkampen. Slår et nydelig fremspill til Benteke etter 25 minutter, og skaffer et frispark i god posisjon like før pause.

Benteke 4
Det blir bare nesten for den kraftige spissen, som virker å spille uten selvtillit for øyeblikket. Kommer til 2-3 gode muligheter, men bommer regelrett på ballen på to av dem. Har et skudd i sluttminuttene som skaper en farlig retur. Virker vaksinert mot å score akkurat nå.

Ojo
Kom inn for Ibe ti minutter før slutt, og markerte seg umiddelbart med å dra i gang en farlig kontring. Frisk i innhoppet sitt.

Sinclair
Kom inn for Brannagan i det 86.minutt. Fikk se litt til ballen, uten at han klarte å skape noe av betydning.

Enrique
Kom inn for Teixeira i det 90. minutt, og det første han gjorde var å slå et helt håpløst frispark som West Ham fikk en farlig overgang på.