Nok en spiller ute med hamstringskade

Jordon Ibe er klubbens nyeste tilskudd på den lange skadelisten, melder Liverpool Echo.

20-åringen gikk glipp av dagens trening grunnet problemer med hamstringen, og han må stå over morgendagens FA-cupoppgjør mot Exeter på bortebane, skriver James Pearce i lokalavisen.

Dermed er Ibe, som ble matchvinner mot Stoke tirsdag kveld, den syvende (!) spilleren i Liverpools førstelagsstall som er utilgjengelig på grunn av en hamstringskade.

Philippe Coutinho, Dejan Lovren, Daniel Sturridge, Divock Origi, Jordan Rossiter og Martin Skrtel er nemlig alle plaget med samme muskel. I tillegg er Kolo Touré, som fikk krampe på tirsdag, Mamadou Sakho (kne), Jordan Henderson (hæl), Danny Ings (kne) og Joe Gomez (kne) ute av spill, mens Jon Flanagan trener seg opp etter det lange oppholdet.

Les også: Coutinho ute i én måned

Klubben håper imidlertid at omfanget av Ibes skade ikke er alvorlig, skriver avisen videre, og den raske kantspilleren utelukkes følgelig ikke til ligamøtene med Arsenal (13. januar) og Manchester United (17. januar).

Foran Exeter-kampen har for øvrig Klopp hentet tenåringene Ryan Kent og Sheyi Ojo, som begge kan bekle Ibes posisjon på kantene, tilbake fra utlån. I tillegg er midtstopper Tiago Ilori tilbake etter et mislykket opphold i Aston Villa.