Ings opereres onsdag - ute resten av sesongen

Danny Ings opereres for et skadet høyre kne onsdag, og vil være ut i sju til ni måneder.

2. nov 2016 kl 11.47 Arve Vassbotten

Danny Ings hadde akkurat kjempet seg tilbake i form etter skaden som satte han ut av spill fra oktober og ut fjorårssesongen. I ligacupen mot Tottenham var han tilbake i spill på Anfield for første gang på 13 måneder da han entret banen til stående applaus etter 68 minutter.

Men gleden over å være tilbake ser ut til å være kortvarig for Ings. I kampen skal han ha skadet det høyre kneet i en duell, skriver Dominic King i Daily Mail.

Skaden den uheldige 24-åringen pådro seg sist sesong var i det venstre kneet. Den gang fikk han en rift i fremre korsbåndet på den første treningen Jürgen Klopp ledet.

Denne gangen skal han ha fått skader i brusken i kneet.

Liverpool bekrefter nå at Ings må opereres. Ings må belage seg på 7-9 måneder ute med skade. Ings blir operert for skaden i London onsdag, skriver klubben.

Operasjonen vil bli foretatt av knespesialist i London ved navn Andy Williams.

FØLER MED INGS:
FØLER MED INGS:  Jürgen Klopp mener Danny Ings hadde fortjent mer flaks så hardt som han jobber.

Klopp: Han fortjener mer flaks enn dette

– Å si at vi er knust ville være en underdrivelse. Han er en fantastisk gutt og har jobbet så hardt at han fortjener med flaks enn dette. Det er typisk for Dannys personlighet både på og av banen, at han fikk en skade i kneet da han forsøkte å vinne ballen tilbake for laget ved å gå inn i en takling. Men det er den samme type personlighet, som betyr at han vil komme tilbake like god og sterk fra dette tilbakesteget, som han har gjort tidligere.

– Jeg er blitt fortalt at det sannsynlige skadeoppholdet vil være på et sted mellom sju og ni måneder. Han er mentalt sterkt, og vil ha den beste behandlingen og rehabiliteringen som er mulig for å sørge for at han når han kommer tilbake er han klar for å spille for oss på det nivået vi vet han er i stand til, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]