Glad for å ha fått hull på byllen

Etter å ha scoret sitt første mål for Liverpool i kampen mot Watford, håper Georginio Wijnaldum på en ketchup-effekt.

10. nov 2016 kl 16.27 Einar Kvande

Wijnaldum satte en retur fra keeper i mål fra kloss hold, etter et skudd fra Daniel Sturridge, og gjorde Liverpools siste mål i 6-1 seieren over Watford.

Nederlenderen gjorde 11 mål for Newcastle i Premier League forrige sesong, og Liverpools nummer fem har derfor vært frustrert over måltørken han har opplevd i helrødt.

Både i Newcastle og Feyenoord gjorde Wijnaldum mesterstykket å score fire mål i en og samme kamp.

– Jeg tror at dette er noe jeg kan gjøre enda en gang, sier midtbanespilleren i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg gjorde det i Feyenoord, men klarte det dessverre ikke i PSV, selv om jeg gjorde tre mål i en kamp der også. Jeg anser meg selv for å være en spiller som er i stand til å score mange mål.

Avhengig av lagkameratene

– Selvsagt trenger jeg hjelp fra lagkameratene mine. Det er derfor jeg alltid poengterer at jeg ikke er alene om en scoring. Jeg gjorde fire mål for Newcastle mot Norwich, og jeg tror at to eller tre av dem kom etter pasninger fra Moussa Sissoko. Du trenger lagkamerater som skaper sjanser.

– Dersom laget hjelper meg å komme i scoringsposisjon, tror jeg at jeg kan levere varene. Jeg har tro på meg selv, og at jeg er i stand til det. Det er slik jeg ser på saken, sier midtbanespilleren som fyller 26 år i morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]