Klopp er bekymret for Coutinho

Manageren frykter at Liverpools juvel er sliten etter to kamper for Brasil den siste uken.

16. nov 2016 kl 12.17 Einar Kvande

Philippe Coutinho vil returnere til Liverpool stinn av selvtillit, etter at han i natt spilte en ny god kamp for Brasil i 2-0 seieren over Peru, hvor han var sterkt involvert i gjestenes første mål i kampen.

James Pearce i Liverpool Echo skriver imidlertid at den sportslige ledelsen på Anfield er bekymret, og frykter at 24-åringen kan være sliten foran lørdagens kamp mot Southampton på St Mary's.

Coutinho har spilt to landskamper for Brasil i løpet av den siste uken, og han vil også ha en lang flytur hjem fra Peru på baken.

Pearce skriver at Klopp vil følge ekstra nøye med Coutinho på trening, før han bestemmer seg for om brasilianeren skal starte kampen mot Southampton.

Liverpool-manageren nølte ikke med å sette Coutinho rett inn på laget igjen etter landskampene for en måned siden, men da spilte ikke Liverpool før mandag kveld, mot Manchester United på Anfield. Dermed fikk Coutinho to døgn ekstra til å komme til hektene, sammenlignet med situasjonen kommende helg.

Samme scenario som i september

Under et lignende scenario i september måtte Coutinho avfinne seg med en plass på innbytterbenken, da Liverpool møtte Leicester på lørdag ettermiddag etter landskamper. Da fikk han spille bare det siste kvarteret av kampen.

Mens Coutinho spilte til sammen 170 minutter i landskampene den siste uken, var Roberto Firmino bare på banen i åtte minutter i den første kampen mot Argentina. Han var ubenyttet reserve mot Peru i natt. Dermed vil ikke Klopp være like bekymret for situasjonen til Firmino, som han er for Coutinho.