Joe Gomez: – Lettelse å få spille de første minuttene igjen

Joe Gomez har spilt 45 minutter i en treningskamp, og nærmer seg spill for U23 etter et år borte fra banen.

23. nov 2016 kl 15.02 Arve Vassbotten

Joe Gomez har ennå ikke fått sjansen til å spille for Jürgen Klopp på grunn av korsbåndskaden han pådro seg under kamp med England U21 i fjor høst, like etter at Klopp kom til klubben.

Tidligere denne måneden fikk han 45 minutter i en treningskampbak lukkede dører på Melwood. Den skadeplagede tenåringen kom inn som midtstopper til andre omgang i en treningskamp mot Accrington Stanley i en kamp Liverpool vant 5–0. Neste steg mot å komme tilbake er spill for Liverpool U23.

– Det var et tøft år for meg, men det betydde mye for meg å få de første minuttene tilbake på banen. Jeg var lenge borte fra det. Det betydde mye og var en lettelse å spille igjen. Jeg drømte om det lenge, sier Joe Gomez til Liverpoolfc.com.

FØR SKADEN:
FØR SKADEN:  Joe Gomez i duell med Jonathan Walters i august 2015.

Utfordring å komme på laget

– Etter en langvarig skade må man være forsiktig med hvor langt man pusher seg. Jeg må bare være tålmodig og bygge meg opp gradvis, sier han.

Hvordan Liverpool har gjort det i ligaen så langt denne sesongen, gjør ikke veien tilbake til førstelaget enklere for 19-åringen.

– Det er en slik type lag man vil spille for. Men det kommer til å bli en utfordring å komme tilbake i laget. Det er et fantastisk lag å spille for, og det inspirerer, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]