Svart dag for de utlånte:Lloyd Jones forårsaket straffespark

Poengdeling mellom Adam Bogdan og Ryan Kent. Sam Hart spilte ikke på grunn av hjernerystelse.

19. nov 2016 kl 22.15 Einar Kvande

Adam Bogdan holdt buret rent for Wigan i bortekampen mot Barnsley, som endte 0-0. Ryan Kent startet kampen for vertene, men ble byttet ut til fordel for tidligere Liverpool-spiller Adam Hammill et kvarter før slutt.

Danny Ward slapp inn tre mål i første omgang da Huddersfield tapte 3-2 i Cardiff. Det siste av disse ble satt inn av tidligere Liverpool-spiller Rickie Lambert. Den første scoringen kom etter en corner, mens den andre kom etter at Ward ga en retur. Lamberts scoring kom på volley etter enda en dødballsituasjon.

Sam Hart var ikke i Port Vale-troppen da Vale tapte 2-0 for Charlton på The Valley, på grunn av at nylig fikk en hjernerystelse.

Ryan Fulton var henvist til innbytterbenken, og måtte se på at Chesterfield tapte 2-1 for Fleetwood Town på bortebane.

Lloyd Jones laget straffespark i det 66.minutt, og Rochdale gjorde sitt fjerde mål i 4-0 seieren over Swindon Town fra ellevemetersmerket.

Jack Dunn kom aldri inn fra innbytterbenken og fikk dermed ingen god bursdag, da Morecambe tapte 2-0 for Luton Town hjemme på Globe Arena.

Allan så fra innbytterbenken at Hertha Berlin spilte 0-0 mot Augsburg på bortebane.