Ny avtale mellom Ving og supporterklubben

Supporterklubben har fornyet avtalen med Ving som leverandør av turpakker til Anfield for de kommende fire sesonger.

I forbindelse med utvidelsen av nye Main Stand har Liverpool FC gjennomført en anbudsprosess for salg av turpakker.

Thomas Cook konsernet, som eier Ving, signerte nylig en ny avtale med Liverpool FC for salg av turpakker (hotell og kampbilletter) i England og i Norge.

Svein Erik Bjørheim, ansvarlig for fotballturer hos Ving, sier til supporterklubben at de er veldig fornøyd med å ha fått på plass denne avtalen. 

- Vi har samarbeidet med supporterklubben i syv sesonger og med en avtale som nå strekker seg i ytterligere fire år, kan vi sammen videreutvikle produktet til de reisende.

Ikke medlem av supporterklubben - MELD DEG INN HER

Nye Main Stand
Du nevner utvidelsen av Main Stand. Dette blir et helt nytt produkt. Hvordan vil våre reisende merke dette?

- Ja, vi får ett helt nytt Hospitality-produkt. Mange reisende har vært i Reds Bar og sett kampen fra sitt sete nede i enden av Centenary Stand.

- Dette produktet erstatter vi fra neste sesong med splitter nye «Anfield Beat Lounge». Det er en egen lounge kun for reisende med Thomas Cook/Ving.

- Her får man oppleve nye Main Stand, med diverse utvalg av matretter og det blir besøk av en LFC legende på hver kamp.

Svein Erik legger til at setene også har bedre plassering. De nye plassene til Ving på ny Main Stand vil være på nedre halvdelen og på den banehalvdelen som er nærmest The Kop.

Q & A: Reise til Liverpool
Trygghet og sikkerhet

Formann i supporterklubben, Pål Chr Møller, er fornøyd med avtalen:
– For oss er det viktig å kunne samarbeide med LFCs offisielle partner her i Norge. Vi ser at stadig flere reisebyråer og nettsteder tilbyr svartebørsbilletter og andre typer billetter de ikke har lov å videreselge. Hvert år opplever vi supportere som får problemer når de bruker useriøse aktører.

- Når medlemmene våre reiser over er det viktig at det er trygghet og sikkerhet rundt billettene og at de er garantert å komme inn på kampen. Reiser man med supporterklubben og Ving, kan man være trygg på at alt fungerer som det skal og at man ikke får ubehagelige overraskelser.

Kan avbestille hvis flytting av kamp
Ving tilbyr tre forskjellige turpakker. Basispakken er godt hotell midt i sentrum av Liverpool, en god engelsk frokost og kampbillett. Så kan du ordne fly og alt det andre selv.

Full pakke er enten med eller uten fly. Det er klart at full pakke med fly koster en del mer. Men da flyr man med SAS og har all transport inkludert i tillegg til hotell og kampbillett.

Hver sesong blir det en del flytting av kamper frem og tilbake. Hvis en kamp blir flyttet med mer enn 36 timer og man ikke kan reise, får man igjen alle pengene. Også for flybilletten hvis den er en del av pakken. Det er ganske unikt, hevder Bjørheim i Ving.

Terminlisten kommer i morgen
Onsdag klokken 10.00 kommer terminlisten. Dagen etter starter Ving salget sitt. Følg med på Liverpool.no for både kampoppsettet, endringer på kampene og selvfølgelig også turprogrammet.

For å reise på tur med Ving og supporterklubben må alle reisende være medlemmer. Dette er dedikerte turpakker for medlemmer. Ikke medlem – meld deg inn her