Offensive spillere vil forsterke laget mot West Ham

Med Sturridge, Coutinho og Origi tilbake i troppen antydet Jürgen Klopp en sterkere rød oppstilling framover på banen.

«Backene og midtbanen blir omtrent det samme», sa Klopp da han møtte pressen på Melwood i dag før kampen mot West Ham.

Om vår blide tyske sjef hadde helt kontroll der og da på hvem som spilte forrige kamp i FA-Cupen og hvem han nå har tilgjengelig skal vi la henge litt i lufta, men mot West Ham spilte Kevin Stewart, Cameron Brannagan og Joe Allen, mens Nathaniel Clyne var tilbake fra skade og spilte høyreback mens Brad Smith var på venstrebacken.

Vi antar at det betyr at Brad Smith og Kevin Stewart skal spille, så blir det enten Clyne eller Jon Flanagan på høyrebacken. Cameron Brannagan er syk og Joe Allen ble skadet mot Sunderland, slik at der er det større usikkerhet. Overraskende nok ble ikke Klopp spurt om skadene til verken Allen eller Dejan Lovren.

I midtforsvaret mot The Hammers på Anfield spilte Dejan Lovren og Steven Caulker, mens Simon Mignolet stod i mål. Caulker ventes å spille, mens det at Lovren gikk av banen på lørdag gjør hans makker usikker.

Fremover på banen bekreftet Jürgen at ikke alle tre av Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Divock Origi vil starte, men det ligger i luften at Daniel vil bli prøvd fra avspark etter at han satt på benken mot Sunderland. I tillegg ventes Christian Benteke å være på topp, mens Joao Teixeira kan få rollen som playmaker.