– Jeg jobber for hardt til å gjøre en feil, og tape kampen

Dejan Lovren var sint på seg selv etter tabben mot Palace, og snakker nå om lettelsen etter at han «betalte gjelda» med en gang.

31. okt 2016 kl 08.46 Arve Vassbotten

Tre minutter etter en kjempetabbe som forærte Crystal Palace et utligningsmål, fikk Dejan Lovren en kjapp revansj da han nikket Liverpool tilbake i ledelsen. Det var lite tvil på TV-bildene om at kroaten var lettet over å betale tilbake så raskt.

– Jeg var sint. Jeg var definitivt sint, sier Lovren til The Telegraph om tabben på Selhurst Park.

– Guttene spurte meg i garderoben: «Hva ønsket du å gjøre da du scoret?». Jeg sa: «jeg ønsket å hoppe inn blant publikum».

Han snakker også om hva han følte etter tabben.

– Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, fordi jeg følte ikke jeg fortjente dette. Jeg sa til meg selv: «Det er ikke mulig, jeg jobber for hardt til å gjøre en feil, og til å tape kampen». Jeg sa jeg var sint, og jeg ønsket å score målet, sier Lovren.

– Når man har et vinnende lag, må man ha karakteren til å gå raskt videre, og jeg synes vi viste det, spesielt i første omgang etter feilene. Hvis du ønsker å være i topp fire på slutten av sesongen eller bli mester, må du vinne de mindre kampene som i dag og den neste mot Watford. Og så får man se mot de store lagene. Jeg mener den største motstanderen for oss er oss selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]