– Kanskje skaffer han oss et billig straffespark denne gangen?

Crystal Palace-manager Alan Pardew spøkte med straffesparket som Christian Benteke skaffet Liverpool sist lagene møttes på Selhurst Park.

28. okt 2016 kl 14.43 Einar Kvande

Benteke gikk ned i feltet på overtid under press fra Damien Delaney, og fikk straffespark sist Liverpool og Crystal Palace gjorde opp seg imellom på Selhurst Park, i mars. Benteke tok selv straffesparket, og ble matchvinner i kampen som Liverpool vant 2-1.

– Forrige sesong ble kampen avgjort på et straffespark av en spiller jeg mener ikke burde ha lagt seg ned, men nå er det jeg som har ham. Kanskje vil han legge seg ned for oss, spøkte Palace-manageren under sin pressekonferanse i formiddag.

Mener Liverpool-spillerne legger seg lett

Pardew vet at Liverpool har flere kjappe spillere som kan skape trøbbel for hans forsvar om de tar seg inn i straffefeltet.

– For det første har de spillere som legger opp til veggspill og løp inn i feltet, så forsvarsspillerne mine kan bli for sene, og sklitakle i desperasjon. Da er det selvsagt sannsynlig at det blir straffe om de bommer på ballen. For det andre har Liverpool spillere som legger seg lett, så mine spillere må være nøyaktige når de takler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]