EFL Cup:Pochettino antyder at han stiller med et ungt mannskap på Anfield

Uttalelser fra Mauricio Pochettino kan tyde på at han akter å stille med en rekke unge spillere på laget når Tottenham gjester Anfield i ligacupens fjerde runde den 25. oktober.

6. okt 2016 kl 14.42 Einar Kvande

Da Tottenham danket ut Gillingham i tredje runde lot Pochettino spillere som Georges-Kevin N'koudou, Anton Walkes, Cameron Carter-Vickers og Marcus Edwards debutere, mens Harry Winks, som kun har hatt innhopp fra innbytterbenken tidligere, startet sin første kamp for Spurs.

Pochettino antyder nå at flere av de samme spillerne vil få en sjanse til å vise seg frem også mot Liverpool.

– For meg er de ikke unge spillere eller gutter, de er spillere, siteres Pochettino av Liverpool Echo.

– De kan vise og bevise at de kan spille mot de beste og ha kvaliteten som kreves for å spille for førstelaget. Det er det samme å spille mot Gillingham på White Hart Lane som å spille mot Liverpool på Anfield.

– Vi har tro på disse spillerne

– De må vise seg frem. Vi tror på dem, og dersom laget mitt blir det samme som mot Gillingham, eller jeg gjør noen endringer, så må spillerne uansett vise at de har kvaliteter.

– Alle de største stjernene har startet sin karriere på et eller annet tidspunkt, og det spiller ingen rolle om noen må debutere på en vanskelig arena som Anfield.

– Vi er involvert i Champions League, og de unge spillerne spiller ikke der, så dette er en god mulighet for våre spillere som ikke er med i europacupene og de unge spillerne til å gjøre seg bemerket, bygge en karriere og skaffe seg selvtillit for fremtiden.

Tre bortekamper for Spurs

Tottenham har to bortekamper i Premier League mot West Bromwich og Bournemouth før de skal gjeste Liverpool i ligacupen, og de har også en Champions League-kamp mot Bayer Leverkusen i Tyskland mellom de to ligakampene.

Liverpool møter som kjent Manchester United på Anfield, før de får besøk av West Bromwich helgen før kampen mot Spurs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]