Loris Karius:– Sannsynligvis min største kamp

Keeperen uttaler at Liverpool ikke frykter Manchester United foran mandagens storoppgjør.

13. okt 2016 kl 11.45 Arve Corneliussen

– Historien til klubbene og rivaleriet gjør at dette er en veldig stor kamp. Det er sannsynligvis den største kampen i karrièren min så langt, sier Karius til Premier League Productions.

Det er en pågående debatt om hvem som bør være Liverpools førstekeeper, og for en uke siden sa John Aldridge at han ville se Mignolet i mål mot Manchester United. Det var ikke Erik Thorstvedt enig i.

– Noen ganger vet man om man starter, andre ganger ikke. De fleste vet det ikke tidligere enn dagen før kamp, så det er ikke noe problem, sier Karius.

– Man forbereder seg til kamp på trening uansett, så om man vet om man starter en uke i forveien eller dagen før har ingenting å si.

Ingen frykt

På mandag forventer den tyske keeperen en tett kamp.

– Manchester United har et sterkt lag, men vi har et fantastisk lag og spiller hjemme. Vi respekterer dem, men vi frykter dem ikke.

– Vi kommer til å ha en god kampplan, og det er kveldskamp på Anfield med fansen i ryggen. Jeg tror alle gleder seg, sier Karius.

Denne sesongen har Karius spilt tre kamper for Liverpool og sluppet inn to mål. Ett mot Hull, og ett mot Swansea. For øvrig kom begge etter dødball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]