Usikre til United-kampen

Gini Wijnaldum er tilbake på Melwood, og skal gjennom en skann, mens Adam Lallana fortsetter arbeidet for å bli skadefri.

11. okt 2016 kl 15.26 Marius Rabben

Ifølge Liverpool Echo skal Wijnaldum foreta en skann av låret onsdag for å avsløre omfanget av skaden han pådro seg mot Frankrike mandag kveld.

Nederlenderen, som har startet samtlige Liverpools ligakamper denne sesongen, forlot banen mens han holdt seg til baksiden av låret i andre omgang.

Landslagssjef Danny Blind forteller at Wijnaldum hadde en kjenning i hamstringen allerede i pausen, men lot ham spille videre. Etter 61 minutter satte Wijnaldum seg ned og haltet etter hvert av gresset.

Nå er det tvilsomt om han rekker United-kampen mandag kveld.

Håper på Lallana

Det samme gjelder Adam Lallana, som måtte stå over det engelske landslagssamlingen grunnet lyskeskaden han pådro seg i Swansea forrige ligarunde.

28-åringen måtte byttes ut etter halvspilt første omgang, og har brukt landslagspausen på rehabilitering på Melwood.

Lokalavisen skriver at klubben fortsatt ikke vet om Lallana vil være i stand til å spille mot United, men at det samtidig er et håp om å rekke oppgjøret.

Lallana er ennå ikke tilbake i full trening med lagkompisene.

Etter kveldens landskamper forventes det at samtlige bortsett fra Philippe Coutinho og Roberto Firmino er tilbake på Melwood onsdag.

Den brasilianske duoen møter Venezuela borte i natt norsk tid, og er trolig ikke tilbake på Merseyside før torsdag grunnet de lange flyreisene i og fra Sør-Amerika.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]