Origi er tilbake i normal trening

Både Divock Origi og Jordan Henderson er aktuelle for en plass i troppen til Europa League-finalen.

Etter 1-1 mot West Bromwich på The Hawthorns i ettermiddag bekreftet Jürgen Klopp at Divock Origi er tilbake i vanlig trening sammen med sine lagkamerater. Liverpool Echo melder at belgieren gjennomførte en treningsøkt på Melwood i dag tidlig sammen med spillerne som er forventet å starte mot Sevilla i Basel. Origi skadet som kjent ankelen i kampen mot Everton i april.

– Spillerne som ikke var her, trente på Melwood i formiddag. Pep Lijnders var ikke med oss til spillerhotellet i går kveld, da han tok treningsøkten med de andre spillerne, fortalte Liverpool-manager Klopp etter kampen på The Hawthorns.

Joao Teixeira, som har hatt et lite ryggproblem, var med på treningen, og Divock Origi trente helt normalt sammen med de andre.

Henderson også aktuell for finaletroppen

Jordan Henderson spilte de siste 26 minuttene av kampen på The Hawthorns. Hans første minutter på banen siden han skadet kneet i bortekampen mot Borussia Dortmund for fire uker siden.– Dette var hans eneste sjanse til å bevise at han har en sjanse til å bli med i troppen til onsdagens kamp. Jeg sa hele tiden at jeg ikke ville tvinge frem en situasjon der jeg ba Hendo forsøke å spille i finalen uten å ha testet kneet først, siteres Klopp av Echo.

– Det er tross alt en kneskade det er snakk om. Han kjente ingenting i kneet under de siste treningsøktene, og dermed var det klart at vi ville gi ham en halvtimes tid på banen i dag.

– Alle kunne se at han ikke kjente noe til skaden, og det er bra. Jeg har ikke tatt noen endelig avgjørelse når det gjelder onsdagens tropp, men det er godt å ha Hendo tilbake.

En positiv opplevelse for Ings

Danny Ings fikk også sitt lenge etterlengtede comeback i dag, etter flere måneder på sidelinja grunnet en korsbåndskade.

– Det var fint at vi kunne gi ham muligheten i dag. Det handlet ikke om at han skulle komme inn og forandre kampen for oss ved å score tre mål. Det handlet om å gi en veldig hyggelig fyr en positiv opplevelse før ferien, slik at han vet at han allerede er tilbake og er i stand til å spille fotball igjen. Det var veldig bra. Det var godt å se.

LES OGSÅ: Fornøyd med ungguttene