Origi savner å spille på Anfield

På grunn av skader og benkeroller har ikke Divock Origi startet en kamp på Anfield på to måneder. Nå håper han snart sjansen byr seg.

– Skal jeg være helt ærlig - jeg har savnet Anfield. Det er som å spille hjemme, og atmosfæren er god, forteller Origi til Liverpoolfc.com.
 
Origi har vist seg positivt frem etter at Klopp erstattet Brendan Rodgers i fjor høst. Det tok riktignok endel kamper før belgieren klarte å markere seg positivt, men en hattrick mot Southampton var den utløsende faktor for Origi.
 

Ikke startet siden Leicester

Origi måtte av banen med skade mot Leicester i juleprogrammet - det var også siste gang han startet en kamp på Anfield.
 
– Det var en god kamp, med god stemning. Jeg måtte dessverre ut med skade.
 
– Jeg håper alltid jeg får spille. Det er selvsagt manageren som tar valgene, men jeg prøver å gjøre det meste ut av spilletiden. Jeg gir alltid 100 prosent og er alltid lykkelig over å få spille, uttaler han.
 

Foran Benteke i køen

Etter ligacup-finalen er det mye som tyder på at Origi for alvor er foran Christian Benteke i spisskøen. Da Liverpool sårt trengte mål, var det nemlig Origi som ble Klopps siste bytte - mens Benteke ble sittende på benken.
 
Origi scoret i kampen mot Aston Villa, og har vist at formen er god. I finalen var han positiv, selv om han ikke noterte seg for scoring.
 
Får han sjansen i kveld?