Overbeviste på King Power Stadium

Liverpool U21 vant komfortabelt og overbeviste mot Leicester.

Michael Beales mannskap gikk på en kjempesmell mot Southampton U21 for to uker siden. Det endte til slutt 5-0, med det som må kalles et sterkt Liverpool-lag.

Kveldens motstander var Leicester City U21, på King Power Stadium hvor senioraget i går økte forspranget på toppen av Premier League-tabellen.

De helrøde lå på en skuffende 9. plass i Barclays U21 Premier League, og møtte Leicester på plassen under.

Vi fulgte kampen.

Liverpools lag: Bogdan, Randall, Maguire, Ilori, Jones, Stewart (O'Hanlon 63), Kent (M Gomes 89), Chirivella (McLaughlin 63), Sinclair, Brannagan, Ojo.

Benken: Hart, Kelleher, McLaughlin, O'Hanlon, M Gomes.

Leicesters lag: Iversen, Johnson, Prøvespiller, Watson, E. Moore, L. Moore, Prøvespiller, Cain, Dodoo, Muskwe, Rose.

Benk: Miles, Maddison, Barnes, Mitchell, Ndukwu.

Sluttrapport

Det ble ikke like mange sjanser i den andre omgangen, men Liverpool hadde full kontroll fra start til slutt - og endelig kom målene. Lloyd Jones satte inn det første, før Jerome Sinclair doblet ledelsen i sin første involvering etter behandling for en smell i leggen.

Michael Beales menn spilte en meget god kamp, og vant fortjent 2-0.

2. omgang

89. min: Ryan Kent er ferdig for dagen, etter en god kamp. Inn kommer Madger Gomes.

83. min: Sinclair tilbake på banen - med mål! Blir spilt frem, skaper rom for seg selv og får skutt via keeper og i mål. En meget bra soloprestasjon av spissen.

81. min: Liverpool spiller nå med ti menn mens Sinclair får behandling.

79. min: Jerome Sinclair ligger nede og ser ut til å ha fått en smell i leggen.

76. min: Leicester gjør et nytt bytte.

73. min: Ny sen takling på Ryan Kent, og ny mann i dommerens bok. Denne gang kaptein Watson.

70. min: Cain får gult kort for Leicester etter en ettersleng på Ryan Kent.

69. min: 1-0 til Liverpool! Der sitter den, endelig! Et bra hjørnespark fra Alex O'Hanlons venstrefot finner Lloyd Jones, og de røde tar en svært fortjent ledelse.

63. min: Ryan McLaughlin kommer inn for Pedro Chirivella. Alex O'Hanlon kommer inn for Kevin Stewart.

62. min: Nytt bra angrep av Liverpool, hvor Ryan Kent er arktitekten. Heller ikke denne gang får Ojo ballen i mål. Ballen havner så hos Randall, men innlegget hans er akkurat litt for hardt.

58. min: Leicester gjør et dobbelbytte.

50. min: Chirivella skyter fra 20 meter på et frispark, men en enkel redning for keeper.

46. min: Den andre omgangen er i gang.

Pauserapport

Leicester har hatt én stor sjanse, etter corner. Ellers har absolutt alt handlet om Liverpool. En kunne ikke sagt noe på det dersom de helrøde hadde ledet 3-0 til pause, men så langt er det målløst. Til tross for flere store muligheter, har ikke Michael Beales menn fått ballen i mål. Det er bare et spørsmål om tid, dersom dette fortsetter inn i andreomgangen.

1. omgang

45. min: Ny stor sjanse, denne gang ved Cameron Brannagan. Han tar med seg ballen på venstrekanten, får slått inn, får ballen igjen men setter ballen over. Han ser ut til å ha skadet seg i sammenstøtet med keeper.

45. min: Denne gang er det Liverpool som er farlig frempå på corner. Kevin Stewart får hodet på tabellen når målvakt feilberegner, men Leicester har en mann på streken som får avverget.

43. min: Ojo med nytt bra raid. Han starter på høyrekanten, lurer bort venstrebacken, venter og avslutter. Avslutningen går like til side for mål. Nå fortjener Liverpool snart en scoring.

29. min: Igjen sløser Liverpool bort en stor sjanse. Chirivella snapper opp ballen, og slår en glimrende ball til Ryan Kent ute på venstrekanten. Han slår ballen inn i feltet hvor Sheyi Ojo kommer stormende. Han avslutter langt over fra 10 meter. Den bør sitte.

25. min: Kent med en ny bra involvering. En liten stikker til Sinclair, men Leicesters målvakt er raskt ute og får reddet.

24. min: Ny svær sjanse, og denne gang i den andre enden. Farlig corner, og en Leicester-spiller får gå opp helt alene. Han får ballen forbi Bogdan, men Ryan Kent redder på streken.

22. min: Kampens største sjanse, og der skulle Liverpool ha ledet. Brannagan starter angrepet, og ballen havner hos Sheyi Ojo. Han spiller inn foran boksen til Jerome Sinclair i perfekt posisjon, men han treffer dårlig og ballen går til side for mål.

18. min: Adam Bogdan er fint ute og får stoppet en Leicester-kontring. Han spiller også presist frem og får satt i gang et angrep for de helrøde.

12. min: Cameron Brannagan setter fart mot Leicester-forsvaret, og blir tatt like utenfor boksen. Liverpool får frispark i en farlig frisparksposisjon, men Ryan Kents forsøk er for svakt.

10. min: En rolig start på kampen. Ingen store sjanser for noen av lagene.

6. min: TV-kameraene har fanget opp Claudio Ranieri, som er på plass på tribunen.

3. min: Ryan Kent går på et bra raid inn i feltet, men får aldri fyrt av før han stoppes av Moore.

1. min: Kampen er i gang på King Power Stadium.