Planlegger kontraktsamtaler med Flanagan

Jürgen Klopp sier klubben fokuserer på å være forsiktig med Jon Flanagan etter den langvarige skaden.

– Selvfølgelig tenker vi på Flanos situasjon, det er klart. For øyeblikket er den beste nyheten at Flano er tilbake, forteller Liverpools manager til pressen på spørsmål om den lokale forsvareren.

Flanagan, som varmet benken under ligacupfinalen søndag, har startet to kamper etter comebackinnhoppet i FA-cupomkampen mot Exeter i januar, og Klopp sier Liverpool ikke stresser med å la ham spille oftere etter halvannet år ute.

– Ikke lett for ham

– Så er det noen få ting man må være forsiktig med etter å ha vært skadet i så lang, lang tid. Det er sånn det er, og det er på den måten vi skal forsøke å gjøre det. Det er selvsagt ikke så enkelt for Flano, sier Klopp.

Saken fortsetter under.

– For han har mange kvaliteter, men jeg tror ikke tålmodigheten er den største. Han har virkelig måttet være tålmodig under denne lange reisen, og etter en kamp må han kanskje ha én eller to dager ekstra til restitusjon, eller etter en hard økt hvor vi har vært nødt til å si «okay, stopp». Det er ikke lett for ham, og det er ikke perfekt for oss.

– Skal gjøre alt vi kan

23-åringen, med førstelagserfaring på begge sidebackene, sin kontrakt med klubben løper i ut sommer.

– Til syvende og sist er Flano vår gutt, og vi skal gjøre alt vi kan. Vi skal sette oss sammen, og til slutt er det forhåpentlig en positiv løsning for begge parter. Akkurat nå kan jeg ikke si mer om dette. Det kommer til å være noen samtaler, og så får vi se hva som skjer derfra.

Flanagan har spilt 45 kamper for Liverpool hittil. Over halvparten av dem kom som venstreback i sølvsesongen 2013/2014. Han står foreløpig med én scoring, som kom borte mot Tottenham samme sesong.