Poengfattig ettermiddag for de utlånte

Fire utlånte Liverpool-spillere var i aksjon i det engelske ligasystemet i ettermiddag. Det resulterte i bare ett fattig poeng.

Sergi Canos ble byttet ut etter 64 minutters spill på stillingen 1-0 til vertene, da Brentford tapte lokaloppgjøret i vest-London mot QPR på Loftus Road hele 3-0.

I League One spilte Lloyd Jones hele kampen da Blackpool tapte 1-0 for Coventry hjemme på Bloomfield Road, mens Lawrence Vigouroux voktet målet for Swindon i 2-2 kampen mot Millwall på County Ground, der hjemmelagets utligningsmål kom fire minutter på overtid etter at Milwall hadde ledet 2-0 allerede etter 11 minutter.

I League Two fikk Ryan Fulton en travel dag på jobben, da Portsmouth måtte spille i over en halvtime med ti mannen på banen og tapte 3-0 for Newport hjemme på Fratton Park. Fulton mente at han skulle hatt frispark for angrep på keeper på den første scoringen.

Luis Alberto kom inn etter 59 minutters spill da Deportivo La Coruna tapte 3-0 for Atletico Madrid på bortebane i kveld. Like etter at den utlånte Liverpool-spilleren entret banen scoret vertene sitt andre mål.

Samed Yesil var ikke med i FC Luzerns tropp mot Lugano på grunn av skade.