Rodgers: – Aldri noe problem mellom Sterling og meg

Brendan Rodgers slår tilbake om anklagene som kom da Raheem Sterling forlot klubben.

Raheem Sterlings agent Aidy Ward insisterte på at problemer mellom hans klient og tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers var en av hovedårsakene til at Sterling ville bort.

– Med Raheem har det vært et sammenbrudd i tillitten mellom ham og Brendan Rodgers, sa Ward.

Søndag er Brendan Rodgers gjest i programmet «Goal on Sunday» med Ben Shephard og Chris Kamara på Sky sports. Der snakket han om tilbud fra utlandet, men også om det angivelige problemet mellom ham selv og Raheem Sterling.

– Overrasket da jeg hørte det

– Jeg ble overrasket da jeg hørte det, for vi har fortsatt kontakt. Jeg var antakelivis en av de første som hadde kontakt med ham etter at overgangen ble klar. Det ble hevdet at det var mange grunner til at han ville dra. At han ble spilt ute av posisjon og at kommunikasjonen mellom oss hadde brutt sammen. Men det er ikke tilfellet, sier Rodgers. 

Han sier også at Sterling var en av de tekstet ham etter at han var ferdig i Liverpool i oktober.

– Jeg satte stor pris på Sterling. Jeg brukte han i ulike posisjoner, men det var fordi han er en så god fotballspiller at når jeg trengte å forandre kamper kunne jeg bruke han i ulike posisjoner. Han kunne spille hvor som helst. Den fleksibiliteten har hjulpet Manchester City også denne sesongen, mener Rodgers.

– Raheem er en fantastisk ung mann. Han gikk fra å være en gutt på 17 år til å spille i en av de største klubbene i verden. Han ville alltid trene, og det var synd for Liverpool at han dro. Han var så nær å signere ny kontrakt, men så skjedde det ikke, sier han.

LES OGSÅ: Rodgers har takket nei til tilbud fra utlandet