Rodgers har takket nei til tilbud fra utlandet

Brendan Rodgers snaker i dag om tiden som Liverpool-manageren, tiden etterpå og avslører at Liverpool var svært nær å sikre seg Dele Alli.

Brendan Rodgers er søndag gjest i programmet «Goal on Sunday» med Ben Shephard og Chris Kamara på Sky sports.

Han sier i showet at han har takket nei til et par tilbud fra utlandet og i England, etter at han ble sparket som Liverpool-manager.

Rodgers snakker flytende spansk, og kan dermed være aktuell for en rolle i spansk fotball. Han sier han gjerne kan vurderer en jobb andre steder i Europa. 

– Det er noe jeg vil vurdere. Jeg har hatt noen tilbud etter at jeg forlot Liverpool, både ute og hjemme. Men jeg ønsker å ta meg tid til å roe ned og sikre at motivasjonen er tilbake når jeg kommer tilbake. Det må være et spennende prosjekt hvor jeg kan bygge noe, sier Rodgers. 

Han legger til at han gjerne vil komme til en klubb som har sjanse til å vinne noe.

Utrolig fotballklubb

Etter at han sluttet i Liverpool har han prioritert familien. 

– Jeg har brukt tid på familien og reist. Det er så intenst når man er manager, og alle følger det du gjør hele tiden. 

– Det var en fantastisk erfaring å være i Liverpool, en utrolig fotballklubb. Jeg ønsket å ta litt tid å roe ned på, før jeg ser mot neste utfordring. Forhåptenligvis er jeg tilbake neste sommer, sier han. 

Han fikk også spørsmål om det å være Liverpool-manager. 

– Du må jobbe der for å skjønne hvor stor institusjon klubben faktiske er over hele verden. Straks jeg sa noe offentlig ble det sitert og diskutert over hele kloden, sa Rodgers. 

Nær Alli-overgang

Dele Alli har tatt Premier League med storm etter overgangen fra Milton Keynes Dons. Brendan Rodgers bekrefter nå at Liverpool var nær å sikre seg 19-åringen før han signerte for Tottenham. 

Rodgers sier MK Dons manager Karl Robinson personlig anbefalte Alli til Liverpool, og at han til og med kjørte unggutten til Merseyside. 

– Jeg snakket med Karl og jeg brukte timesvis på et hotellrom med Dele. Vi trodde avtalen var i boks, men dessverre gikk han til Tottenham. Det var frustrerende og skuffende at han ikke kom til oss, sier Rodgers.

LES OGSÅ: Rodgers: – Aldri noe problem mellom Sterling og meg