Scoring og målgivende

Sergi Canos og Luis Alberto gjorde seg mest bemerket av Liverpools utlånte spillere i går.

Andre Wisdom spilte hele kampen da Norwich vant det svært viktige bunnoppgjøret mot Newcastle 3-2. Svenske Martin Olsson ble matchvinner tre minutter på overtid.

Luis Alberto slo pasningen som førte til at Deportivo La Coruna tok ledelsen midtveis i første omgang, da den utlånte midtbanespillerens klubb klarte 1-1 på bortebane mot Celta Vigo.

Sergi Canos entret banen etter 70 minutter, og scoret tre minutter før slutt Brentfords tredje mål i den overbevisende 3-0 seieren borte mot Nottingham Forest.

Lloyd Jones var ikke i kamptroppen til Blackpool, som vant 2-0 over Southend på hjemmebane. Swindon Town spilte 1-1 hjemme mot Fleetwood Town, men det var uten Lawrence Vigouroux og Jordan Williams, som begge er langtidsskadet.

Ryan Fulton var ubenyttet reserve da Portsmouth vant 1-0 over Carlisle United på Fratton Park.

Samed Yesil var ikke i kamptroppen til Luzern, som vant hele 5-1 over FC Vaduz.