Klopp foran Hull:- Alle i Liverpool må lære å håndtere kamper på samme måten

Manageren «utdanner» de i og rundt klubben før lørdagens møte med Hull.

22. sep 2016 kl 22.34 Torbjørn Flatin

- Det virker å være en form for stempel vi har fått, jeg vet ikke. Vi er i stand til å skape sjanser mot ethvert lag, svarte en temperamentsfull Jürgen Klopp under pressekonferansen på Melwood. Han ble konfrontert med at Liverpool under hans ledelse har en mer imponerende statistikk mot de antatt beste lagene, og underforstått har det vanskeligere mot lag som lørdagens motstander Hull.

- Vi skapte sjanser mot Burnley, men vi må kanskje tenke igjennom hvorfor vi ikke scoret, og at mange synes å tro at vi har store problemer mot lagene som visstnok parkerer en buss.

- Vi hadde ikke mye plass mot Chelsea, jeg kan ikke huske vi hadde mye plass mot Tottenham, alle lag forsvarer seg. Vi må bare sørge for å finne løsninger.

- Det er ikke lettere mot Hull, hvorfor skulle det bli lettere? Når vi vinner mot lag som folk mener er sterkere enn oss, hvorfor kan ikke et lag som antas som svakere enn oss ha en mulighet til å vinne?

- Dette er noe vi må lære og hvor vi alle kan bli bedre, og da snakker jeg om trenere, manager, og publikum.

- Dette dreier seg om forventninger. Vi må lære å ta hver kamp som den er og ikke vurdere motstanderen og si «denne kampen er lett». Ingen fotballkamp er lett. Spørsmålet er så, vil det være mulig å skape en spesiell atmosfære kl 16.00 en lørdag ettermiddag på Anfield? I mine øyne ja, så la oss prøve det.

- Du kan høre det inne på stadion, hvis du brenner en sjanse i en storkamp vil alle klappe og si «prøv igjen». Hvis du misser i en annen kamp er det mer som «å herlighet, ikke den samme elendigheten».

- Vi må alle møte opp på Anfield og være i en positiv stemning Hvis du misbruker en sjanse, vær tålmodig. Du må ikke miste hodet og sende avgårde et skudd fra 40 meter. Du må holde det gående.

- Vi ønsker å være sinte mot Hull siden de ønsker våre poeng. Det er ikke tid for unnskyldninger. Vi ønsker å prestere.

- Vi har ikke utrettet noe ennå denne sesongen, vi har bare spilt fem ligakamper og to cupkamper.

- Vi må finne stabilitet, vi må være klar for den neste kampen. Det handler ikke om hva som har skjedd tidligere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]