Klopp om sesongstarten:- Alle kan se at vi har fremgang

Jürgen Klopp ble i dag spurt hvorfor Liverpool har fått en god innledning på denne sesongen.

19. sep 2016 kl 17.12 Torbjørn Flatin

God start

- Når du arbeider sammen, når du lærer hverandre bedre å kjenne, da gir det også fornuft at du presterer bedre ute på banen, forklarte Klopp i dag til pressen på Melwood, som lurte på om manageren kunne summere opp hva han mente var blitt bedre etter at han kom til Liverpool.

- Vi har hatt mange treningsøkter sammen, og i fotball er det viktig å se og praktisere.

- Vi synes vi har fått en god start på sesongen, det er følelsen som sitter igjen etter de første kampene. Når en starter en sesong kan en ikke helt vite hvor langt en er kommet, dette dreier seg ikke om maskiner men om mennesker.

Joel Matip

- Vi var aldri i tvil om hans kvaliteter, kommenterte Klopp om Joel Matip. – Han fikk en litt tung start med en skade hvor det ble noen komplikasjoner, og ikke minst for en spiller som er så høy som han er det viktig å komme i fysisk form.


- Når han er hundre prosent kampklar da kan han imidlertid virkelig hjelpe oss. Han spilte seks år for et av de beste lagene i Tyskland, i alle turneringer, og det å hente han var noe annet som inngav fornuft.


Trofeer

- Ikke minst i forbindelse med denne klubben har man lenge snakket om trofeer. Det dreier seg om å gjøre noe med det og å komme så nærme som overhodet mulig, men ikke snakke om det. Hvordan jeg kommer til å bli evaluert i Liverpool har jeg ingen formening om, svarte Jürgen Klopp på spørsmål om det var avgjørende at han snart vant noe på Anfield.

- Du må finne din egen vei, for å bli litt bedre til hver eneste kamp. Det er hva vi hele tiden søker etter. Kanskje er vi 70-80 prosent av det vi ønsker å være, uansett må en alltid streve etter å finne en bedre vei. Det er noe vi arbeider med hele tiden og som vi trives å arbeide med. Jeg føler at alle kan se at vi har fremgang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]