– Angrepsspillet var nesten perfekt

Philippe Coutinho var tilskuer til store deler av kampen mot Leicester på lørdag. Brasilianeren beskriver Liverpools angrepsspill mot den regjerende ligamesteren som «nesten perfekt».

14. sep 2016 kl 12.42 Einar Kvande

Coutinho fulgte begivenhetene fra innbytterbenken da Roberto Firmino, Sadio Mane og Adam Lallana gjorde Liverpools tre første mål i kampen. Et snaut kvarter før slutt ble han satt innpå av Jürgen Klopp, og fikk være med på Liverpools siste scoring.

– Det var en utmerket kamp. En strålende forestilling av laget, uttaler Coutinho til Liverpoolfc.com.

– Alle spilte bra, og gjorde det manageren ba om. Alle sto på fra første fløytesignal av, og vi fikk et godt resultat mot et godt lag.

– Angrepsspillet vårt var nesten perfekt. Så dette var en kamp som gir oss selvtillit.

– Manageren har valgmuligheter

Nå ser Coutinho frem mot fredagens kamp på Stamford Bridge, og brasilianeren håper å være tilbake i startoppstillingen mot Chelsea.

– Vi er på riktig spor. Vi har startet sesongen bra. Vi har selvsagt avgitt noen poeng, men sesongen er veldig lang, og vi har slått lag som i teorien skal kjempe om tittelen, så det gir både oss og våre fans selvtillit. Det er veldig viktig.

– Vi har Sadio Mane, om har gitt laget en ny dimensjon. Han er en fantastisk spiller. Han er veldig rask, god med ballen i beina, og hjelper oss med å skape mange målsjanser. Men det er ikke bare ham, som vi så i kampen mot Leicester. Vi har Daniel Sturridge, Firmino og Lallana der fremme også.

– Manageren har mange spillere å velge i. Alle har jobbet hardt på trening, og det er bra for manageren og Liverpool at han har valgmuligheter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]