Balotelli til angrep på Carragher

Og agenten hans tar for seg Jürgen Klopp etter den bitre exiten fra Liverpool.

3. sep 2016 kl 19.42 Arve Vassbotten

Med sin Twitter-konto FinallyMario benytter nå Mario Balotelli muligheten til å slå tilbake mot Jamie Carragher etter Liverpool-legendens kritikk.

Da Mario ble klar for Nice, Twitret Carragher at selv om de hadde fått Balotelli gratis, hadde de likevel betalt for mye.

Lørdag fikk Sky Sports-eksperten svar fra Balotell:

«Jamie Carragher, dårlig spiller, vidunderlig hater, hvem bryr seg», skrev italieneren, og har lagt ved et bilde av en pokal med seg selv på og prisen «Beste hater».

Nå er ikke kommentaren på Twitter denne uken den eneste Carragher har hatt om Balotelli.

– Blant tidenes verste signeringer

I mars, da Mario var på lån i Milan, rangerte Carragher Balotelli som en av de verste signeringene Liverpool noen gang har gjort.

- El Hadji Diouf må være der oppe. Alberto Aquilani må også være helt der oppe. Vi brukte mye penger på han. Han ble signert da han var skadd, han dro da han var skadd og jeg kan ikke huske at han ikke var skadd.

– Jeg kan ikke tro at vi signerte Mario Balotelli. Det som er med Balotelli er at alle sier at det er problemene utenfor banen, men jeg ville ikke brydd meg om han gjorde ting bra på banen. Folk sier at han har et talent, men jeg kan ikke huske at han har hatt en god kamp.

– Jeg ber, med alle pengene i den kinesiske superligaen, at noen kommer til å kjøpe han etter dette lånet. Jeg tror ingen i Premier League vil ta ham. Han er nok nummer 1 sammen med Aquilani og Diouf, sa Carragher om rangeringen.

Klopp får «drittsekk»-stempel

Det er imidlertid ikke bare Mario selv som har følt et behov for å lange ut mot Liverpool-folk denne helgen. Spillerens mektige agent, Mino Raiola, gikk også til angrep på Klopp.

– På slutten mente de høyere opp i systemet i Liverpool at Klopp hadde gjort feil ved å sende Balotelli til å trene med reservene, hevdet Raiola overfor Gazzetta dello Sport.

– Jeg prøver ikke å dømme han som trener, men for meg er han ingen god trener, men han forstod ikke at Balotelli uansett er en person. Mario har vært eksemplarisk. Han klaget aldri om å trene alene. Å si at det var galt av Klopp ville være en underdrivelse. Han var en drittsekk når det kom til dette, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]