Oppsummering av utlånsspillerne i aksjon:Bra keeperkveld

Danny Ward og Huddersfield er fortsatt på toppen av tabellen i Championship. En halv omgang for Lazar Markovic i Champions League.

28. sep 2016 kl 00.43 Torbjørn Flatin

Danny Ward og Adam Bogdan spilte begge hele kampen da deres lag Huddersfield og Wigan begge vant 2-1 på hjemmebane over henholdsvis Rotherham og Wolves. Siden Norwich møter Newcastle først i morgen betyr det at Huddersfield overtok tabelltoppen i Championship.

Ryan Kent spilte også hele kampen da hans Barnsley på overtid sikret 1-1 på eget gress mot Aston Villa.

I League 1 gikk Lloyd Jones ut i pausen på stillingen 0-1 da Swindon var verter mot Northampton. Vi har ikke sett noe om at Liverpools unge midtstopper var plaget av noen skade. Kampen endte 3-1 til Northampton.

Sam Hart hadde en meget bra kveld da han spilte sin første ligakamp fra start for Port Vale. Hjemme mot Millwall bidro han med assist til 3-0 før han like etterpå ble byttet ut etter 72 minutter. Millwall fikk så en sen redusering. Ryan Fulton stod hele kampen i mål, og igjen var Liverpools utlånte på hjemmebane da motstander var Gillingham. Gjestene «stjal» et poeng på overtid i en hendelsesrik 3-3 kamp.

Jack Dunn var ubenyttet reserve da Morecambe spilte 2-2 borte mot Barnet.

I Champions League ble Lazar Markovic byttet inn etter 67 minutter på stillingen 2-0 til Sporting hjemme mot Legia Warzawa. Det ble også sluttresultatet.