Mener han kan måle seg med Klopp:Bradley aktuell som manager for Swansea

Usikkerhet om hvem som vil være manager for Swansea når Liverpools er motstander førstkommende lørdag.

27. sep 2016 kl 23.31 Torbjørn Flatin

Posisjonen til Francesco Guidolin skal være svært usikker etter en start som gjør at Swansea ligger på 17.plass i Premier League etter seks kamper.

Ifølge South Wales Evening Post vurderer Swansea å erstatte den rutinerte italieneren som manager, og hvor Ryan Giggs og Bob Bradley er øverst på ønskelisten.

Bradley er nå hos Le Havre i fransk 2.divisjon, etter et vellykket opphold i Stabæk. Amerikaneren vil nok være mest kjent internasjonalt for sin tid som landslagstrener for USA.

Nå vekker det en viss oppmerksomhet at Bob Bradley i et intervju for noen måneder siden uttalte følgende: «Jeg har hatt sjansen til å observere ulike managere, slike som er gode i sin jobb og jeg kan nevne Mauricio Pochettiono, Jürgen Klopp og Thomas Tuchel som tok over etter Klopp i Dortmund. Kanskje er jeg dum, men jeg mener jeg er en manager som er omtrent på det nivået.»

«Jeg sier ikke at jeg er bedre enn disse karene, jeg har ikke hatt de samme mulighetene, men jeg tror at folk som har spilt for meg alltid har følt at de har fått en ny opplevelse.»

«Jeg har tro på det arbeidet jeg gjør, men jeg går ikke rundt og klager av den grunn. Jeg bretter opp ermene og prøver å vise folk hva jeg duger til og så får vi se hva som skjer.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]