– Det har vært en spesiell uke

Ragnar Klavan måtte klype seg i armen etter scoringen mot Derby, men har nå begynt å fokusere på lørdagens kamp mot Swansea.

29. sep 2016 kl 11.25 Einar Kvande

Forrige uke var en god uke for Ragnar Klavan. Han var med på å slå Derby 3-0 i ligacupen forrige tirsdag, og så triumferte Liverpool med 5-1 over Hull i Premier League på lørdag. I den førstnevnte kampen tegnet estlenderen seg likegodt på scoringslisten.

– Dette var spesielt å oppleve. Som forsvarsspiller er det alltid hyggelig å score mål, for det skjer ikke så ofte. Det kunne dere se på feiringen, den var ikke akkurat briljant, ler Klavan.

– Jeg fikk også spille min første kamp på Anfield, og det var helt utrolig. Jeg fikk gåsehud for to uker siden, da jeg satt på benken mot Leicester, så det å gå ut på banen og spille kamp foran dette utrolige publikumet gjorde dette til en god uke, fortsetter midtstopperen i et intervju med Liverpoolfc.com.

Selvtilliten er i orden

Liverpool har nå vunnet fire kamper på rad, og selvtilliten i troppen er dermed god foran kampen mot Swansea på lørdag.

– Jeg merket at motivasjonen til spillerne var høy allerede under preseason-turen til Amerika, og jeg kunne se hva trenerne ønsket å få til under denne treningsleiren. Jeg fikk en følelse av at vi bygde noe bra og sterkt.

– Den nye vakre tribunen på Anfield bidrar også positivt. Vi har spilt to hjemmekamper denne sesongen, og dette har vært veldig gode kamper. Supporterne har vært fantastiske, og jeg håper det fortsetter på samme måte gjennom hele sesongen.

Liberty Stadium har tradisjonelt ikke vært noen lykkebane for Liverpool, men det skal likevel være mulig å komme på talefot med et Swansea-lag som ligger helt nede på 17. plass på tabellen, etter magre fire poeng på seks kamper.

– De har bare fire peong, men det reflekterer ikke kvaliteten de besitter. De har et godt lag, som spiller god fotball. De har vært litt uheldige med resultatene, men det betyr ikke at de har et dårlig lag. I mine øyne er de et veldig godt lag, avslutter Ragnar Klavan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]