Fra dagens pressekonferanse på Melwood:Divock Origi har fått en smell

Divock Origi er tvilsom til lørdagens kamp mot Swansea etter å ha fått en skade i foten, men det er ikke snakk om noen alvorlig skade.

29. sep 2016 kl 15.17 Einar Kvande

Om skadesituasjonen:

– Det er ikke så mye nytt. Egentlig ikke så mye å prate om. Det har vært et normal treningsuke, med et par småting som har skjedd. Divock Origi fikk en liten smell i foten, og kan være tvilsom til lørdagens kamp. Vi må undersøke ham mer nøye. Men det er ikke noe alvorlig. Tiden frem til kampen blir kanskje litt i knappeste laget for ham, men vi får se. Det er det eneste.

Om Mamadou Sakho:

– Det å arbeide hardt og gjøre ditt beste er regelen for alle spillerne. Det er ikke en regel bare for Sakho. Jeg snakket med Mama og laget, og nå må vi komme oss videre. Jeg er ferdig med denne saken, og nå ser vi fremover.

Om seieren over Hull:

– Vei feirer ikke hele uken frem til neste kamp. Vi analysert kampen, og ser på hvordan vi kan forbedre oss. Det er alt for tidlig til å være fornøyd med tingenes tilstand. Vårt fokus er neste motstander, og være klar for neste motstander. Vi har hatt noen gode øyeblikk, men ingenting annet er skjedd.

Om Swansea:

– De har spilt bedre enn fire poeng tilsier. De har flere valgmuligheter med den spillestilen de benytter. Denne sesongen har vi god tid til å analysere alle kampene, og vi har sett alle. De har spilt bra, og hadde fortjent mer enn fire poeng. Vi vil være forberedt til denne kampen. Vi kjenner til Swanseas kvaliteter. Vi tapte der forrige sesong, etter at vi kom tilbake fra Villarreal. Det var en vanskelig uke for oss, der vi kom sent tilbake fra Spania etter å ha tapt mot Villarreal. Vi spilte ikke bra. Vi måtte gjøre mange forandringer på laget foran den kampen. Det ble for mye for oss. Dette er et typisk Premier League-problem. Du analyser en motstander, og finner ut at de er ganske sterke. De har vært uheldige frem til nå. Vi fortjente å tape forrige gang vi var der. Denne gangen håper vi at vi fortjener noe annet. Nå har vi ingen unnskyldninger. Vi har hatt god tid til å komme til hektene igjen etter forrige kamp, og forberede oss til denne kampen. Vi har hatt god tid til å analysere. Det prøver vi å bevise hver helg.

Om sesongen så langt:

– Det er i denne delen av sesongen du legger grunnlaget for resten av sesongen. Vi har en jobb å gjøre. Vi må holde oss skadefri, og ha hellet med oss. Vi har fått en god start på sesongen, men må bygge videre på den.

Om påstått korrupsjon i engelsk fotball:

– Dette er det vanskelig for meg å snakke om. Jeg har ingen erfaring med dette. Så hvorfor skal jeg snakke om det?

Om Georginio Wijnaldum:

– Han er veldig offensivt anlagt. Det er også hva vi nå ønsker å se av ham. Han er en kreativ midtbanespiller. Han kan spille i flere ulike posisjoner. Slik er det. Han spilte i flere ulike posisjoner da han var yngre. Vi ønsker også å se det her, og det har vi også sett frem til nå. For øyeblikket er alt veldig positivt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]