Pressekonferanse med Jürgen KloppEmre Can ute mot Leicester

Can ikke kampklar på lørdag, Klavan også bekreftet ute. Ikke noe problem med Mané. Omtalte situasjonen til Mamadou Sakho. Oppdatert.

8. sep 2016 kl 14.16 Torbjørn Flatin

Jürgen kommer smilende inn og beklager at han kom fem minutter for sent.

"Fire poeng på tre kamper ikke veldig bra, men heller ikke så verst når en tenker på tre bortekamper og to av dem mot Arsenal og Tottenham."

"Er veldig imponert over hvordan Main Stand ser ut og det blir en flott sesongstart mot Anfield mot regjerende ligamester mot Leicester. Det blir 8000 flere fans, som vi gi mer kraft og er noe vi må prøve å utnytte."

Skader

"Ikke noe problem med Sadio Mané. Emre Can er blitt bedre av ankelskade, men vil ikke bli klar mot Leicester. Kan trolig begynne med full trening i dag eller i morgen. Ragnar Klavan må en vente å se, men han blir ikke klar til Leicester. Sheyi Ojo har ikke begynt å trene sammen med førstelaget igjen."

Balotelli

"Det stemmer ikke at han ble "forvist" og måtte trene alene, men jeg er ikke lenger interessert i dette. Det er en fri verden og han må få lov til å si det han vil, det plager meg ikke."

Mamadou Sakho

"Han behøver tid, han må komme seg i fysisk form igjen. Det er hva det dreier seg om, da han ikke er det etter en lang periode med suspensjon og skade. I likhet med alle de andre spillere ga jeg ham et råd i sommer om hva som var best for ham, og det var ut på lån. En må være ærlig med spillere. Nå er han her og vi får se hvordan det utvikler seg. Hvem som spiller og hvordan. Det er ikke slik at jeg har glemt hva han har prestert tidligere, det er ikke slik at han må gjenvinne min tillit, heller hvordan han skal få spilletid."

Leicester

"Leicester er aggressive, de er godt organiserte og de er veldig rett fram. Deres store styrke er kontringene, og de har en plan som de følger. Jeg tror ikke vi vil ha ballen 80% av tiden som mot Burnley, men vi vil bruke den bedre. De (Leicester) forsvarer seg ikke så dypt. "

Liverpool

"Jeg har sett kampene om igjen og i 30 minutter mot Arsenal presterte vi noe av vårt beste, det var virkelig bra og vi fortjente å vinne. Det er ikke lett å forklare, men jeg vil også si vi spilte en god kamp mot Burnley, men omtrent 15 ganger fant vi ikke den siste pasningen. Lenge spilte vi også virkelig bra mot Tottenham, men til slutt kunne vi både ha vunnet og tapt. Vi ble for direkte i 2.omgang og jeg synes uavgjort var riktig nok."

Lovren/Matip

"Vi må bruke de kvalitetene som vi har i troppen, og få den kvaliteten frem ute på banen. De forskjellige duoene vet nå hvordan de spiller sammen. Jeg kan ikke si at det blir en duo for hele sesongen, og så blir kanskje en av dem skadet."



Har du innspill til journalisten?
[email protected]