Fem drømmetreff under Klopp

I helgen scoret Liverpool det 100. målet under Klopp. Vi har sett på noen minneverdige scoringer det siste året.

14. sep 2016 kl 17.03 Lars Frøsland

Adam Lallanas lekre scoring mot Leicester var et av kampens store høydepunkt. Fulltrefferen markerte i tillegg den 100. scoringen under Jürgen Klopp, og her ser vi på de fem mest minneverdige scoringene under Klopp.

Dejan Lovren mot BVB

Europaligaen føltes som Champions League da Borussia Dortmund gjestet Anfield på våren 2016. Liverpool hadde fått med seg et godt uavgjort-resultat fra det første møtet. De gulkledde kom klart best i gang, men Liverpool snudde kampen. På stillingen 3-3 – og bare minutter igjen, dukket utskjelte Dejan Lovren opp i feltet. Han stanget inn seiersmålet, og Anfield eksploderte.

Perlen som ga første triumf

Liverpools to første seriekamper under Klopp resulterte i bare to poeng. I det tredje møtet var det Chelsea, Stamford Bridge og José Mourinho som ventet. Liverpool havnet tidlig på etterskudd, men en perle av Coutinho ga balanse i regnskapet. Liverpool innkasserte sin første seier under den nye manageren.

Stilnet Old Trafford

Liverpool hadde komfortabelt beseiret Manchester United på Anfield i Europaligaen. I returmøtet var det til gjengjeld The Red Devils som ville mest. van Gaals mannskap tok ledelsen, og fansen øynet håp - det var helt til Coutinho tok saken i egne hender.

Rett i krysset

Roberto Firmino var blant dem som responderte best på Klopps ansettelse. Han har regelmessig funnet veien til nettmaskene og bidratt med kreativitet kombinert med intensitet og arbeidsmoral. Mot Arsenal i vinter viste han også frem skuddfoten. Og for et kremmerhus det var! Det var for øvrig Firminos andre scoring den kvelden. Kampen endte 3-3, etter en sen utligning av Joe Allen.

Heavy Metal football

Liverpool fikk en formidabel start på sesongen, etter den heftige kampen på Emirates. Møtet med Arsenal var en typisk Klopp-kamp og hans heavy metal football. Det var nykommeren Mané som kanskje stod for den villeste scoringen. På egenhånd viste han frem fart, muskler, kreativitet og presisjon – oppskriften på heavy metal. Fansen kunne juble for en ny yndling.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]