Fikk en dags varsel om Sakho-comeback

U23-manager Michael Beale fikk vite at Mamadou Sakho var tilgjengelig for hans tropp bare ett døgn før kampen mot Wolfsburg.

29. sep 2016 kl 12.34 Einar Kvande

Mamadou Sakho trente med Liverpool U23 24 timer før kampen mot Wolfsburg, og gjorde deretter comeback i 1-2 tapet for tyskerne i Premier League International Cup. Franskmannen hadde da ikke spilt en eneste kamp for klubben siden Merseyside-derbyet i april. Onsdag kveld fikk han 90 minutter på banen på Prenton Park.

– Han trente med oss tirsdag, og så vurderte vi hvordan han følte seg underveis i kampen. Vi vekslet noen ord med 10 minutter igjen å spille, og han følte det gikk bra. Han hadde ikke hatt noen problemer. Jeg synes han klarte seg bra, og var uheldig som ikke scoret, sier Beale til Liverpool Echo.

Sakho hadde nemlig en heading som traff stolpen mot slutten av kampen.

Etter kampen postet Sakho på Twitter at han var glad for å være tilbake i spill igjen.

Bittert tap

Beale synes det var bittert å tape for Wolfsburg, da han følte at hans lag hadde muligheter til å vinne kampen.

– Vi gjorde ikke så mye feil i kampen, annet enn at vi ikke klarte å ta vare på sjansene våre. I de siste kampene har vi vært veldig effektive. Vi har scoret mange mål, og underholdt publikum. Vi fikk de samme sjansene i denne kampen også, men klarte ikke å omsette dem i mål. Jeg skal akseptere det, med tanke på at vi har vunnet fire kamper på rad før denne, dersom vi slår tilbake i helgen.

Kampene Beale snakker om er borteseire 3-1 over Arsenal og 6-2 over Spurs, og komfortable hjemmeseire 4-0 over Leicester og 3-0 over Sunderland.

Møter Ipswich på søndag

Søndag reiser U23-laget til Ipswich, for å spille den første kampen i årets Premier League Cup. En turnering som også innledes med gruppespill denne sesongen.

Trent Alexander-Arnold og flere andre fra U23-troppen har trent med førstelaget denne uken, og var ikke involvert mot Wolfsburg.

– Det er bare hyggelig at vi kan hjelpe førstelaget med forberedelsene til kampen mot Swansea. Det går bra for oss for tiden, og mot Wolfsburg var Cammie (Brannagan) og Toni Gomes tilbake i startoppstillingen. Alle får spille mye fotball, minst en kamp i uken, og det er viktig, avslutter Beale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]