Forventer at Firmino blir klar til Hull-kampen

Roberto Firmino har en lyskeskade, og står trolig over ligacupkampen mot Derby. Men Liverpools medisinske stab forventer at brasilianeren blir spilleklar til kampen mot Hull neste helg.

17. sep 2016 kl 14.45 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Jürgen Klopp tror at Roberto Firmino vil være tilgjengelig for ham til Premier League-kampen mot Hull City på Anfield neste lørdag.

Brasilianeren gikk glipp av gårsdagens 2-1 seier over Chelsea på grunn av en liten lyskeskade, men Klopp hevder at Firmino ikke spilte først og fremst for å være føre var.

Pearce skriver at Firmino vil bli vurdert til ligacupkampen mot Derby County tirsdag kveld, men antageligvis tar ikke Liverpool-ledelsen noen risiko og velger å la angriperen stå over den kampen også.

Vanskelig avgjørelse

– Jeg måtte ta en vanskelig avgjørelse med Roberto. Det er bare et lite problem, men jeg måtte ta en avgjørelse, og til slutt bli vi enige om at det ikke var mulig for ham å spille, sier Klopp til Echo.

– Alle sa vi skulle ta sjansen, men jeg hørte ordet «risiko» litt for mange ganger, og sa nei, vi kan ikke løpe noen risiko, så Roberto spiller ikke.

– Det var hyggelig å se de andre spillerne spille så god fotball i hans fravær.

I landslagstroppen

Firmino og Philippe Coutinho ble for øvrig i dag tatt med i Brasil-troppen til VM-kvalifiseringskampene mot Bolivia i Natal den 6. oktober og mot Venezuela i Merida den 11. oktober.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]