Ian Ayre:Gir ingen lovnader om «ny» Anfield Road End

Liverpools administrerende direktør om ytterligere utvidelse av stadion, dekning for forretningskunder og sponsornavn.

28. sep 2016 kl 18.23 Torbjørn Flatin

Med en «ny» Main Stand og en kapasitet på Anfield som nå er maksimum 54.074 seter, vil ikke administrerende direktør Ian Ayre på vegne av eierne FSG komme med noen lovnader om ytterligere utvidelse i form av utbygging av Anfield Road End. Det til tross for at det er mottatt en godkjent byggesøknad for kortsiden vendt mot Anfield Road og som vil bringe kapasiteten nærmere 60.000.

«Måten vi håndterte utvidelsen av Main Stand var utmerket og vi vil fortsette på samme spor med å være forsiktige og ikke love noe uten at vi er sikre på at vi kan levere», forklarer Ayre til FC Business magazine.

«Vi vil iverksette planene når og hvis vi har det rette designet og den rette økonomiske modellen.»


«Eierne har investert smart i Main Stand. Det betyr at vi kan beholde vårt hjem på Anfield, samtidig som det gir oss mulighet til å betale tilbake våre utlegg veldig raskt og øke våre inntekter slik at det kan hjelpe oss til å vinne fotballkamper.»

«Realiteten er at Main Stand er blitt noe mer enn vi forventet.»

«Vi føler nå at vi har fått det riktige nivået angående forretningskunder», kommenterer Ayre, etter at en nokså stor prosent av de nye setene på Main Stand er til salgs for de som er interessert i å betale litt mer og ha bedre fasiliteter til rådighet.

«Tallene på riktig kapasitet er forskjellig for forskjellige klubber. For de virkelig store kampene kunne vi solgte det dobbelte av hva vi gjør på Anfield, men det gjelder å finne den riktige balansen.»

Ayre forklarer også at man fortsatt jobber med å finne en navnesponsor til Main Stand.

«Nøkkelen er å finne den riktige partneren, merkevaren og løsningen som passer oss, og vi har tro på at vi en dag skal finne den.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]