Håper på reprise

Philippe Coutinho har gode minner fra fjorårets kamp mot Chelsea på Stamford Bridge.

16. sep 2016 kl 12.19 Einar Kvande

Jürgen Klopp fikk sin første serier som Liverpool-manager på «brua» i oktober i fjor, mye takket være Coutinho, som gjorde de to første målene i 3-1 seieren.

– Det var en god kamp av oss. Vi spilte bra. Det var managerens første kamp mot Chelsea, og vi gjorde alt han ba oss om, reflekterer Coutinho i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi presset dem bra, og jeg var veldig glad for å score to mål. Jeg håper vi spiller bra og vinner kampen denne gangen også, legger brasilianeren til.

– Manageren kom med mange nye tanker, som laget raskt tok til seg, og vi vant noen veldig viktige kamper. Den seieren var den første. En kamp på bortebane mot et sterkt lag.

Drømmer om flere scoringer

Coutinho gjorde 12 mål for Liverpool forrige sesong, noe han håper å forbedre denne sesongen. Så langt er det blitt to mål på fire kamper.

– Jeg har alltid sagt at jeg må bli bedre til å score mål. Jeg forsøker alltid å forbedre meg på det feltet, og jobber hardt for å klare det. Jeg er en type som alltid er ute etter å forbedre meg.

– Det hadde vært utmerket om jeg klarte å gjøre flere mål denne sesongen, men det viktigste er likevel å hjelpe laget og gjøre det manageren ber meg om.

I kveld vil Coutinho møte landsmennene Oscar, Willian og David Luiz hos Chelsea.

– Chelsea er et lag som alltid kjemper om ligatittelen. Et lag med store spillere og en flott historie. De ble ligamestere for to år siden, men hadde et vanskelig år i fjor. Jeg bryr meg bare om hva Liverpool gjør, og hva vi må gjøre, og vår jobb er å reise dit og ta poengene mot Chelsea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]