Ikke gitt opp supertalentet Pulisic

Liverpool la inn et bud på amerikaneren Christian Pulisic i sommer, men Dortmund avslo. Klopp har ikke gitt opp jakten på stortalentet.

23. sep 2016 kl 13.14 Lars Frøsland

Velinformerte Grant Wahl i Sports Illustrated hevder at Liverpool kan komme til å by på Christian Pulisic allerede i januar.

FRA USA:
FRA USA:  Pulisic er trolig det største talentet som har kommet fra USA.

Klopp liker virkelig den amerikanske 18-åringen. Hans kontrakt utgår i juni 2019, men han spiller allerede på et nivå over det lønnen hans tilsier. Dortmund tilbudte ham ny kontrakt forrige vår, men Pulisic takket nei, skriver Wahl.

Dortmund har slettes ikke gitt opp håpet om å forlenge avtalen med supertalentet, men spilleren selv vil vente og veie sin muligheter.

Vil vente å se

Dortmund ønsker å forlenge, men kildene sier at Pulisic er i «vent å se»-modus, for å finne ut hvor mye spilletid han får før han starter forhandlinger om ny kontrakt.

18-åringen har startet de tre siste kampene og imponert stort for de gulkledde fra Tyskland. Unggutten har alt tegnet seg i målprotokollen, og hans vanvittige talent eksemplifiseres godt ved at han alt har rukket å spille åtte landskamper – og scoret tre mål. Deriblant to i en VM-kvalifiseringskamp tidligere i høst.

Liverpool prøvde seg på et bud i august, men Borussia Dortmund avslo kontant. For Klopp og Liverpool er det gode nyheter at Pulisic venter med å skrive under ny kontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]