Interessen vedvarer

Jurgen Klopp har på ingen måte gitt opp jakten på Christian Pulisic og Mahmoud Dahoud, selv om han mislyktes denne sommeren.

1. sep 2016 kl 22.16 Arve Corneliussen

ETTERTRAKTET:
ETTERTRAKTET:  Ifølge James Pearce er Mahmoud Dahoud en ettertraktet mann i fotball-Europa. Hittil står han uten kamper i årets Bundesliga.

«Jurgen Klopp ønsket å hente begge spillerne i sommer, men klubbene deres ønsket ikke å selge. Han planlegger imidlertid å følge opp interessen i fremtidige overgangsvinduer», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Borussia Munchengladbach skal ha nektet å selge midtbanespiller Mahmoud Dahoud, etter at Arsenal fikk kloen i Granit Xhaka fra samme klubb.

20-åringen har avslått tilbud om ny kontrakt, og forventes derfor å forlate tyskerne sommeren 2017. Da vil han bare ha ett år igjen av kontrakten.

Pearce melder videre at Liverpools håp om å sikre seg Dahoud kan avhenge av Champions League-plass, ettersom flere europeiske storklubber også er interesserte.

Interesse for Pulisic

«Klopp er også en stor beundrer av Pulisic, og Dortmund avslo et bud på £11m ettersom de ikke ønsket å selge ham», skriver Pearce.

Pulisic ankom Dortmunds akademi i 2015, da Klopp fortsatt var manager hos gultrøyene. I likhet med Dahoud har han to år igjen av kontrakten, og er ikke ventet å få mye spilletid på Signal Iduna Park inneværende sesong.

«Pulisic, i likhet med Dahoud, er mest sannsynlig ikke tilgjengelig i januar, men det er forventet at Liverpool prøver igjen neste sommer», avslutter Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]