Sakho med tirade på sosiale medier: – Jeg får ikke engang spille for andrelaget

Mamadou Sakho tok til Snapchat for å dele sin frustrasjon over situasjonen han befinner seg i.

24. sep 2016 kl 09.25 Lars Frøsland

– Det er nå tre uker siden jeg ble klar til å spille kamper. Jeg har fullført rehabiliteringen. De lar meg ikke engang spille med andrelaget. Hvorfor vet jeg ikke, skriver Sakho frustret på Snapchat.

SAKHOS MELDINGER:
SAKHOS MELDINGER:  En oppsamling av alle hans Snapchat-meldinger.

Det har vært stille rundt franskmannen etter det ble klart at han ikke aksepterte å bli lånt ut i sommer. Klopp har sagt at Sakho må trene seg i form, men skal man tro franskmannen ligger det fremdeles mer bak situasjonen enn hans fysiske form.

– Jeg jobber fortsatt som en scouse kriger. Jeg snakker ikke, jeg ønsker å ta snakkingen på banen. Jeg vil snakke snart, fordi folkene som støtter meg forstår ikke situasjonen, skriver han.

– Aksepterer ikke løgnen

Sakho bruker store ord i sine meldinger, og det kan virke som han kritiserer Liverpool-ledelsen å fare med løgn. Dette skriver den populære franskmannen:

– Jeg aksepterer min situasjon, men jeg kan ikke akseptere løgnen. Fansen fortjener å vite sannheten. Takk for støtten.

Det er sjeldent lurt å ta oppgjør med ledelsen offentlig. Det er tvilsomt at denne tiraden øker sjansen for en snar retur. I tillegg er det nok mulig at Klopp finner det ubeleilig at tiraden kom samme dag som laget spiller Premier League-kamp.

Sakho bedyrer at han fremdeles trives i Liverpool – og at han bare ønsker å spille fotball igjen. Stopperen har nærmest blitt en kultfigur grunnet måten han har omfavnet Liverpools lokale miljø og folk. Blant fansen har han vært en hit allerede fra dag én.

– Jeg er fortsatt tilfreds med å bo i Liverpool country med min familie, jeg håper jeg får sjansen til å spille igjen snart, til å gi mitt beste som jeg alltid gjør, melder han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]