– Jobber mye med dødballer

For andre kamp på rad scoret en Liverpool-stopper etter innlegg. Det er ikke tilfeldig.

21. sep 2016 kl 11.56 Marius Rabben

– Vi jobber mye med defensive dødballer, men også offensive, forteller Ragnar Klavan til klubbens nettsider.

Estlenderen, som erstattet Dejan Lovren i midtforsvaret til Derby-kampen, gjorde det stopperkollegaen klarte på Stamford Bridge fredag: sende laget i ledelsen.

– Rett sted til rett tid

Lovren nettet i etterkant av en kort frisparkvariant, mens Klavan scoret sitt første mål for klubben etter corner. Philippe Coutinho sto for begge innleggene.

– Det var et skikkelig flott øyeblikk individuelt sett, men jeg var veldig glad for å kunne hjelpe laget, sier Klavan diplomatisk.

SOLID VIKAR:
SOLID VIKAR:  Klavan var på banen for første gang siden ligatapet i Burnley i august, og spilte en god kamp på iPro Stadium.

– Vi hadde ballen mye og dominerte kampen uten å score, men jeg var på rett sted til rett tid – eller kanskje på feil sted, jeg vet ikke! Jeg var iallfall der og scoret, og etter det ga vi ikke bort noen mål. Vi var gode helt til slutt.

Arbeidet med dødballer – begge veier – på treningsfeltet gir tellende resultater.

– Sakte, men sikkert, kan man se at de defensive dødballene blir bedre, og fremover klarer vi å score noen mål, sier 30-åringen.

Glad for å være tilbake

Liverpool.no belønnet Klavan med 7 på spillerbørsen, men når Hull kommer på ligabesøk lørdag, sitter han trolig på benken igjen.

Selv fokuserer landslagskapteinen på lagets beste, og sier han ikke har tenkt på om den gode prestasjonen i Derby styrker sjansene hans for en startplass i Premier League.

– For min del er det viktig at jeg returnerte etter kneskaden min, og at jeg kan forbli skadefri, forklarer Klavan.

– Vi er bare ett lag, og uansett hvem som spiller, så er de klare. Det er en fin følelse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]